ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε.: Πρωτοποριακές MS Κόλλες υψηλής τεχνολογίας & Στεγανοποιητικά

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 στην Νέα Ιωνία Αττικής και με τη συμπλήρωση 50 ετών το 2008 μετατρέπεται σε Ανώνυμη με διακριτικό τίτλο ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΑΕ.

Από το 1993 αντιπροσωπεύει το Γερμανικό εργοστάσιο SCHWANHEIMER INDUSTRIEKLEBER GMBH & TURBO KLEBSTOFTECHNICK GMBH, με Άλφα Κυανοακρυλικές Βιομηχανικές Κόλλες, ενώ το 1999 πρώτη στην Ελλάδα εισάγει την πρωτοποριακή τεχνολογία MS, Υψηλής Τεχνολογίας Υβριδικά – Πολυμερή Κόλλες και Στεγανοποιητικά της Γερμανικής εταιρείας REISS GMBH. Η επιτυχημένη ιστορία συνεχίζεται το 2001, όπου αντιπροσωπεύει το Γερμανικό εργοστάσιο CYBERBOND με CA διαφόρων τύπων. Το 2008 γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για Ελλάδα, Κύπρο και Μέση Ανατολή του Ελβετικού εργοστασίου merz+benteli ag. (Η merz+benteli ag ιδρύθηκε το 1918 και είναι η πρώτη παρασκευάστρια βιομηχανία στην Ευρώπη που παράγει υλικά με μόνιμη ελαστικότητα με βάση MS – Υβριδικά Πολυμερή της KANEKA).

Αναγνωρίζεται ως Ηγέτης στις πρωτοποριακές υψηλής τεχνολογίας κόλλες και στεγανοποιητικά με βάση το MS στην Ελλάδα με γκάμα που ξεπερνά τους 30 κωδικούς και πελατολόγιο με πάνω από 6.000 πελάτες σε 32 διαφορετικές κατηγορίες επαγγελμάτων σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Μέση Ανατολή. Προσφέρει τεχνογνωσία και τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης σε 3 μεγάλες κατηγορίες:
TURBO (D.I.Y.), MERBENIT (Βιομηχανία), GOMASTIT (Κατασκευές).
Η εταιρεία ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. λειτουργεί βάση προτύπου ISO 9001:2008 και έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις.