Ενισχυμένη η παρουσία της Coverdoors στην Medwood 2020!

Η εταιρεία Coverdoors® συμμετέχει στην 8η διεθνή έκθεση Medwood, στις 25 – 27 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να παρουσιάσει τη γκάμα των προϊόντων της, η οποία αποτελείται από πόρτες που απευθύνονται τόσο σε ιδιωτικά έργα (πολυκατοικίες, ιδιωτικές κατοικίες) όσο και σε δημόσια έργα (Νοσοκομεία, Σχολεία, Αεροδρόμια κτλ).

Τα προϊόντα που απευθύνονται σε ιδιωτικά έργα είναι:
• CPL πόρτες με διάφορες επιλογές πυρήνα (Χαρτοκυψέλη, Διάτρητη μοριοσανίδα και Συμπαγή μοριοσανίδα), οι οποίες συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την εργονομία εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη.

• Θωρακισμένες πόρτες που προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική στην κύρια είσοδο της κατοικίας. Στις θωρακισμένες πόρτες οι επενδύσεις μπορεί να είναι CPL, Καπλαμά ( Λουστραριστές ή Λακαριστές ), Αλουμινίου ή Χειροποίητες.

Τα προϊόντα που απευθύνονται σε δημόσια έργα είναι:
• HPL (High Pressure Laminate) θύρα με μεταλλική κάσα. Οι HPL πόρτες χρησιμοποιούν σαν τελική επένδυση ένα ανθεκτικό σύστημα πολλαπλών στρώσεων φύλλων χαρτιού εμποτισμένα με ειδικές ρητίνες. Ως αποτέλεσμα, η πόρτα που είναι επενδυμένη με HPL είναι πιο ανθεκτική σε ζημιές που προκαλούνται σε περιοχές υψηλής επισκεψιμότητας. Λόγω της ανώτερης ποιότητας τους, οι πόρτες HPL μπορούν να καθαρίζονται συχνά και να συντηρούνται, χωρίς τον κίνδυνο να πάθουν κάποια ζημιά από τα καθαριστικά.

• Ξύλινες πόρτες πυρασφαλείας με πιστοποίηση 30-60-90-120min αντίστοιχα. Οι πόρτες πυρασφαλείας της εταιρείας Coverdoors® μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους με υψηλές απαιτήσεις αισθητικής καθώς μπορούν να κατασκευαστούν είτε με επένδυση καπλαμά ( Λουστραριστές ή Λακαριστές ), είτε με HPL. Οι πόρτες πυρασφαλείας τοποθετούνται σε χώρους όπου απαιτείται υψηλός βαθμός πυροπροστασίας. Τέτοιοι χώροι είναι βιομηχανικές εγκαταστάσεις (εργοστάσια, βιοτεχνίες κ.α.), ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, θέατρα, βρεφονηπιακοί σταθμοί, φροντιστήρια, λεβητοστάσια, εμπορικά κέντρα, χώροι μαζικής προσέλευσης κοινού κ.τ.λ. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία Coverdoors® φέρουν και το σήμα γνησιότητας σε σημείο διακριτικό και ευδιάκριτο. Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής είναι σίγουρος ότι επενδύει σε προϊόν ελληνικής παραγωγής κατασκευασμένο με άριστες και πιστοποιημένες πρώτες ύλες.