Εντυπωσιάζει η επιφάνεια με πολυεστερική λάκα UV με βάση το MDF/ μελαμίνη της Oneskin!

Η Oneskin Inspiring Panels, μέλος της Desfo Group, βρίσκεται στο Πόρτο της Πορτογαλίας, με το εργοστάσιο να διαθέτει υψηλής απόδοσης γραμμή παραγωγής για λακάρισμα και άλλες μοναδικές τεχνικές επεξεργασίας σανίδων και πάνελ.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί καινοτόμο εξοπλισμό παραγωγής και τεχνολογία με τις απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε να διατηρηθούν υψηλά τα πρότυπα ποιότητας στις καθημερινές λειτουργίες. Η Oneskin Inspiring Panels προμηθεύει τις παγκόσμιες αγορές με λακαρισμένες επιφάνειες υψηλής ποιότητας για να εμπνεύσει τη δημιουργία μοναδικών λύσεων όχι μόνο στο σχεδιασμό των επίπλων αλλά και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Χρησιμοποιώντας τα φινιρίσματα που έχει σε αποκλειστικότητα όπως το High Gloss και το Soft Touch Super Matte, σε συνδυασμό με μία ευρεία γκάμα βασικών χρωμάτων, αλλά και μεταλλικών, πέτρινων και ξύλινων μοτίβων, μπορεί να δημιουργήσει το στυλ που επιθυμεί ο πελάτης, από μοντέρνα κουζίνα και vintage κρεβατοκάμαρα, μέχρι βιομηχανικού τύπου γραφεία και πολυτελή λόμπι ξενοδοχείου.

SUPER MATTE
Μία από τις τελευταίες τάσεις στο design είναι οι εξαιρετικά ματ επιφάνειες με επίπεδο λάμψης < 5 GU. Αυτό είναι τάση ακόμα και στην βιομηχανία του αυτοκινήτου, μιας και τα premium αυτοκίνητα έχουν πλέον, ματ φινίρισμα. Η Oneskin, μπορεί να προμηθεύσει την αγορά του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης με τις τελευταίας τεχνολογίας ματ επιφάνειες. Όντας η πλέον καινοτόμα εταιρεία, η Oneskin χρησιμοποιεί μοναδική τεχνολογία παραγωγής για σούπερ ματ επιφάνειες, λακαρισμένες με βερνίκια ειδικής παραγωγής και επεξεργασμένα με μοναδικές φυσικές και χημικές διεργασίες. Τα προϊόντα της συνδυάζουν φυσικά και μηχανικά χαρακτηριστικά που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα προϊόν: αίσθηση ευχάριστη, φυσική και παράλληλα ανθεκτική σε γρατζουνιές, τριβή και απαλλαγμένη από δαχτυλιές ενοχλητικές θαμπάδες. Τα πάνελ Soft Touch Super Matte, διατηρούν την αντοχή τους στα διάφορα χημικά προϊόντα και ουσίες, καθώς και σε ακραίες συνθήκες (ξηρή και υγρή θερμότητα, ατμός και εναλλαγές ζεστού-κρύου).

HIGH GLOSS
Τελευταία, οι επιφάνειες υψηλής λάμψης έχουν κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά, αυξάνοντας τη σπουδαιότητά τους σε διαφορετικούς τομείς και σημεία εφαρμογής. Η Oneskin έχει και εκεί τη λύση, τοποθετώντας φινιρίσματα υψηλής λάμψης σε διαφορετικά είδη πάνελ, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και απευθύνεται σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς ανάλογα με τις συνθήκες. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα είναι η ποικιλία των επιλογών και η ευελιξία να ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις και τις απαιτήσεις των πελατών, εισάγοντας νέες διακοσμήσεις κι ειδικές κατασκευές για εξειδικευμένα project. Τα πάνελ της Oneskin χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα στην όψη, εφέ καθρέφτη και βάθους καθώς και ομοιογενή εφαρμογή λάκας. Μερικά από τα έξτρα χαρακτηριστικά τους είναι οι μοναδικές μηχανικές και φυσικές ιδιότητες (αντοχή στις γρατζουνιές, αντοχή στην πρόσφυση και στην τριβή, σταθερότητα χρώματος και αντοχή στο φως). Τα προϊόντα έχουν υψηλή αντοχή σε χημικά προϊόντα και ουσίες αλλά και σε ακραίες συνθήκες (ξηρή και υγρή θερμότητα, ατμός και εναλλαγές ζεστού-κρύου).

Διανομή: Athens Wood
Περισσότερα προϊόντα από την Athens Wood θα δείτε στην έκθεση medwood στο stand B18!