Εξαιρετικά δυνατή η παρουσία της ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στην 8η έκθεση MEDWOOD!

Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συμμετέχει στην 8η έκθεση MEDWOOD 2020, στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο του ξύλου, του επίπλου και των μηχανημάτων.

Με 56 χρόνια αδιάλειπτης, συνεπούς και αξιοπρεπούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, η εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ, παρουσιάζει ΝΕΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ προϊόντα υψηλής τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, που σίγουρα θα λύσουν τα χέρια των επαγγελματιών και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Μεγάλη ποικιλία καρφωτικών εργαλείων αέρος, χειρός, ηλεκτρικών και μπαταρίας από την CRISCO, για παντός είδους εργασίες. Ξεχωρίζουν τα πιστόλια πρόκας έως 160mm (μπομπίνας και δεσμίδας), τα οποία είναι ιδανικά για ξυλουργική, κιβωτιοποιία και παλετοποιία,αλλά και ΝΕΑ καρφωτικά μπαταρίας για συνδετήρες και βελονάκια. Για πρώτη φορά επίσης, θα παρουσιαστεί το ΝΕΟ μοντέλο της εταιρείας, CR 50S HD, για συνδετήρα Σειράς Ρ, με πλάτος 25mm και από 12 έως 50mm μήκος.

Επόμενη στάση του επισκέπτη, η εταιρεία FASCO. Και εδώ παρουσιάζεται για πρώτη φορά ένα νέο καρφωτικό πιστόλι αέρος, το F30 FN 64, καρφωτικό για βελονάκι μέχρι 64mm. Για πρώτη φορά επίσης, παρουσιάζεται το καρφωτικό πιστόλι αέρος του πολυβραβευμένου LignoLoc System (F60CN15W-PS90) που δέχεται ξύλινες πρόκες έως και τους 9 πόντους,. Με την δύναμη της λιγνίνης, επιτυγχάνονται συνδέσεις επιφανειών με γρήγορο και άκρως οικολογικό τρόπο. Στιβαρό τελικό αποτέλεσμα που δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Αξιοπρόσεκτη καινοτομία της MAFELL, το ΝΕΟ μοντέλο του εξαιρετικά επιτυχημένου φορητού πολυτρύπανου καβίλιας, DDF40, με ισχύ 900W, για συνδέσεις με απόλυτη ακρίβεια. Δυνατό σημείο της, ο πολύ πιο εύκολος τρόπος χρήσης και οι τρεις νέοι οδηγοί που συμπεριλαμβάνονται στην βασική έκδοση. Η εταιρεία VIRUTEX στη MEDWOOD 2020, κάνει Δυναμική είσοδο και στο χώρο των εργαλείων μπαταρίας! Νέα δραπανοκατσάβιδα 12V & 20V με 2,0 και 4,0Ah, Σέγα και Δισκοπρίονο μπαταρίας 20V/4Ah.
Στα Ηλεκτρικά εργαλεία, το νέο πανάλαφρο Ρούτερ γαλλικών μεντεσέδων & Κουρευτικό FP114 αλλά και την καταπληκτική σατινιέρα 1400W (ST62) που δέχεται 4 διαφορετικές βούρτσες, για την παλαίωση, τριβή και λείανση των ξύλων.

Η εταιρεία EVOLUTION, η οποία φέρνει ΝΕΑ επαγγελματικά δισκοπρίονα και αντίστοιχους οδηγούς κοπής συμβατούς με αυτά (185SCCSX+, R185CCSX, R185CCXS Combo και Σετ Οδηγών Ευθείας Κοπής ST1400 και ST2800). Νέο επίσης συρόμενο μοντέλο,R185SMS, αλλά και ανανέωση σε όλη τη σειρά των συρόμενων φαλτσοκοπτών. Ανανεωμένα και τα RAGE2 & Evo Raptor 355. Εργαλεία με στιβαρή κατασκευή, ικανά να χειριστούν και τις πιο απαιτητικές εργασίες με ασφάλεια και αξιοσημείωτη ταχύτητα εργασίας. Υψηλό επίπεδο κατασκευής εργασιών και δίσκων, ακριβείς και καθαρές κοπές, ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου και με 3 χρόνια εγγύηση.

Τέλος, η εταιρεία WOOD REPAIR με το πρωτοποριακό σύστημα γεμιστικών ρωγμών, προσθέτει στην γκάμα της Θερμικά Πιστόλια Μπαταρίας, BCD540KF, με μπαταρίες Li-Ιon 18V με 2,0Αh & 5,0Ah αντίστοιχα.

Και οι προσθήκες δεν σταματούν εδώ!
Έχει ΝΕΑ χρώματα: Υπόλευκο, Καφέ-γκρι, ασημί και κίτρινο. Το αποτέλεσμα είναι άψογες
επιδιορθώσεις και μοναδικές διακοσμήσεις σε σύγχρονες ή κλασσικές κατασκευές ξύλου.
Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Έκθεση τα Καινοτόμα Πάνελ OUTDECO®, η μοναδική λύση για τη διακόσμηση εξωτερικών & εσωτερικών χώρων, που συνδυάζει στυλ, ανθεκτικότητα, δεκάδες δυνατότητες αξιοποίησης και θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα!

Τα διακοσμητικά αρθρωτά πάνελ OUTDECO® κατασκευάζονται από συμπιεσμένη σκληρή ξυλεία, αυστραλιανού ευκάλυπτου. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε εξωτερικές συνθήκες σε όλα τα κλιματικά περιβάλλοντα της Ευρώπης. Έχουν 10 χρόνια εγγύηση από τη σήψη, το φούσκωμα ή την αποφολίδωση του υλικού, υπό φυσιολογικές συνθήκες εξωτερικού χώρου, για πάνελ τοποθετημένα σε κατακόρυφο επίπεδο, χωρίς βύθιση / συνεχή επαφή με νερό, χώμα ή χημικά.

Μοναδικό όριο εφαρμογών, Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ!