Η μεγαλύτερη Medwood  σε επισκεψιμότητα με ποιοτικό κοινό, πανηγυρική ατμόσφαιρα και εκπληκτικές παρουσίες

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Medwood δεν επιβεβαίωσε απλά τις προσδοκίες αλλά τις ξεπέρασε καθώς ολοκληρώθηκε με ρεκόρ επισκεψιμότητας ενώ ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση καλύπτοντας εκθεσιακή επιφάνεια 15.000 τ.μ.

Το τετραήμερο 1-4 Απριλίου, 8.500 επισκέπτες προσήλθαν στο Metropolitan Expo προκειμένου να δουν από κοντά τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα των εκθετών της Medwood, να έρθουν σε επαφή  μαζί τους, να συνομιλήσουν, να κάνουν τις παραγγελίες τους και να κλείσουν επικερδής συμφωνίες.

Κάνοντας ένα πρώτο απολογισμό, η 8η διοργάνωση αποτέλεσε πόλο έλξης εμπορικών επισκεπτών  για τον κλάδο της βιομηχανίας ξύλου και επίπλου, αλλά και από ένα ευρύ φάσμα καθώς προήλθαν από διάφορους νευραλγικούς χώρους όπως της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και  του developing δίνοντας προστιθέμενη αξία στις εμπορικές συναλλαγές που σύναψαν.

Δυναμική παρουσία είχαν και οι εκτός Ελλάδος επισκέπτες καθώς είχαμε αφίξεις από Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία,  Αλβανία, Αίγυπτο, Ισραήλ και Μέση Ανατολή.

Στην εντυπωσιακή αυτή απήχηση συνετέλεσε  η παρουσία των κορυφαίων διεθνών brands  είτε απευθείας είτε μέσω αντιπροσώπων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά  κατά την διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, διοργανώθηκαν με επιτυχία ενημερωτικά  σεμινάρια για τις ξύλινες κατασκευές, τα κουφώματα όπως και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η Medwood είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κλάδου του ξύλου, υλικών, επιφανειών  και εφαρμογών  που αφορούν  στην δόμηση.

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε εδώ