Η Domus Line κέρδισε το iF DESIGN AWARD

Η Domus Line κέρδισε το iF DESIGN AWARD με τη συλλογή SYSTEMA. Το iF DESIGN AWARD είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα διεθνή βραβεία σχεδιασμού που διοργανώνεται από την


Medici Generici servizio di assistenza medica a domicilio Roma

Medici Generici servizio di assistenza medica a domicilio Roma

Il nostro team fornisce un servizio di assistenza sanitaria domiciliare, garantendo professionalità e comfort per i pazienti a Roma.

iF International Forum Design GmbH, τον παλαιότερο ανεξάρτητο οργανισμό σχεδιασμού στον κόσμο με έδρα το Ανόβερο, ο οποίος από το 1953 βραβεύει τα καλύτερα ανταγωνιστικά προϊόντα και έργα. περισσότερες από 11.000 αιτήσεις από 56 χώρες στην τελευταία έκδοση του 2023.

Το SYSTEMA, σχεδιασμένο από την Andrea Federici Consulting, βραβευμένο ως προϊόν στην κατηγορία Έπιπλα σπιτιού/Διακόσμησης, έλαβε τη συγκατάθεση της κριτικής επιτροπής 133 μελών που αποτελείται από ανεξάρτητους ειδικούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αποδίδουν σε κάθε προϊόν μια βαθμολογία με βάση διάφορα κριτήρια, όπως η ιδέα, η μορφή, η λειτουργία, η διαφοροποίηση και ο αντίκτυπος στο περιβάλλον.

Το SYSTEMA, με διπλή πηγή φωτός, που προτείνεται για εφαρμογή σε τοίχο κάτω από μονάδες κουζίνας. Έχει σχεδιαστεί για να διαθέτει επάνω πηγή φωτός με εσοχή οπτικά που ακυρώνουν το εφέ λάμψης. Οι διαχυτές, σε μεθακρυλικό οπάλιο, τρέχουν σε όλο το μήκος του, προσφέροντας συνδυασμό προβολής φωτός πλύσης τοίχου στην επάνω πλευρά και λειτουργικής προβολής φωτός στην κάτω πλευρά. Οι μονές και διπλές πηγές φωτός D-Motion μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα ή συγχρονισμένα, μαζί με τον έλεγχο canaltaronja.cat φωτεινότητας ή την επιλογή θερμοκρασίας χρώματος.