Η HOMAG στην διεθνή έκθεση LIGNA

Στο περίπτερο της HOMAG (Ligna 15-19 Μαΐου 2023, Αννόβερο Γερμανίας), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν λύσεις τεχνολογίας αιχμής για την βιοτεχνία έως και την βιομηχανία σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου, WEINMANN, Kallesoe, tapio, BENZ Tooling και SCHULER Consulting.

Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε κάποια highlights:

 Καινοτόμες λύσεις για CNC

Νέο διατρητικό DRILLTEQ V-310

Το νέο κάθετο κέντρο επεξεργασίας DRILLTEQ V-310 με αυτόματο ρομποτικό σύστημα τροφοδοσίας και από-τροφοδοσίας για την αυτοματοποίηση της παραγωγής σας.

woodWOP 8.1 – Νέα έκδοση

Η νεότερη έκδοση 8.1 του λογισμικού woodWOP για CNC και διατρητικά της HOMAG έρχεται με βελτιωμένα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη χρήση του ακόμη πιο εύκολη και αποδοτική.

 

Νέο σύστημα τετραγωνίσματος WZ-14 για την EDGETEQ S-500

Μία νέα νησίδα συγκόλλησης η οποία αποτελείται από την συγκολλητική EDGETEQ S-500, εξοπλισμένη με το νέο σύστημα τετραγωνίσματος WZ-14, και το κορυφαίο σύστημα επιστροφής και από-τροφοδοσίας κομματιών LOOPTEQ O-600.

Νέο option που θα έχει ενδιαφέρον για την EDGETEQ S-500 είναι και η δυνατότητα συγκόλλησης στενών κομματιών διαστάσεων από 40 χιλ.

woodCommander5 – Νέα έκδοση

Η νέα έκδοση του λογισμικού για συγκολλητικές της HOMAG έχει τη δυνατότητα προσομοίωσης της επεξεργασίας του περιθωρίου και τρισδιάστατης απεικόνισης του αποτελέσματος για τον χειριστή. Παράλληλα υπάρχει πλέον η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας δεδομένων με εξωτερικά συστήματα.

 

Νέες εκδόσεις τεμαχιστικών SAWTEQ B-300 & SAWTEQ B-400

O επανασχεδιασμός των δύο μηχανών προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις που αφορούν την ταχύτητα, την ποιότητα κοπής και τον χειρισμό τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το νέο σύστημα με αισθητήρες που επιβεβαιώνει τις διαστάσεις κοπής.

Νέες εκδόσεις STORETEQ

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί το νέο σύστημα αυτόματης αποθήκης με τεμαχιστική SAWTEQ B-200. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί και το νέο σύστημα αυτόματης αποθήκης δύο επιπέδων για την βέλτιστη αξιοποίηση χώρου.

smartWOP – Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της παραγωγής σας!

Με το λογισμικό CAD/CAM smartWOP έχετε τη δυνατότητα σχεδιασμού επίπλων με ένα γρήγορο και ευέλικτο τρόπο!