Και στην 8η Medwood η Roto Eurotechnica!

H εταιρεία Roto-Eurotechnica για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μεταφέρει στην Ελληνική αγορά τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του σχεδιασμού και της παραγωγής ξύλινων κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών.

Παρούσα πάντοτε στις κλαδικές εκθέσεις δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες κατασκευαστές να ενημερωθούν ταυτόχρονα με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους για τις νέες, καινοτόμες και έξυπνες εφαρμογές σύγχρονων, θερμοηχομονωτικών ξύλινων κουφωμάτων.
Στην Medwood 2020 η Roto-Eurotechnica θα παρουσιάσει:

Roto Inowa: Νέος, καινοτόμος μηχανισμός συρομένων κουφωμάτων
Με έξυπνο σχεδιασμό αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας, εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια δεδομένου του περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος ταυτόχρονα με την πλήρη στεγανοποίηση μέσω του περιμετρικού λάστιχου που σφραγίζει στην κάσα εξασφαλίζοντας και υψηλή θερμομονωτική απόδοση.

Roto NT: Μηχανισμός ανοιγωμένων-ανακλινομένων κουφωμάτων
Ο μηχανισμός που για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία σε Ελληνικά αλλά και γενικότερα σε Ευρωπαϊκά ξύλινα κουφώματα, εξασφαλίζοντας υψηλά standard θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Roto Fentro: Μηχανισμοί παντζουριών
Οι μηχανισμοί παντζουριών που για περισσότερες από δύο δεκαετίες αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση στην τοποθέτηση και λειτουργία των παντζουριών. Πολλαπλών ρυθμίσεων, αλλά και υψηλής αντισκωρικής προστασίας εξυπηρετούν κάθε σύγχρονη ανάγκη. Με δυνατότητα βαφής σε χρώματα RAL καλύπτουν και τις
υψηλότερες αισθητικές απαιτήσεις.

Hautau HS: Μηχανισμοί συρομένων – ανασυρομένων κουφωμάτων
Πλήρες πρόγραμμα μηχανισμών και περιφερειακών εξαρτημάτων δίνει την δυνατότητα στους Έλληνες κατασκευαστές να κατασκευάζουν κουφώματα με ιδιαίτερα μεγάλο βάρους φύλλου. Το πρόγραμμα μηχανισμών HAUTAU HS περιλαμβάνει μηχανισμούς *120 *200 *250 *330 *400 * 440 Kg βάρους φύλλου Καινοτόμες εφαρμογές όπως το Comfort close, Soft lift, Gear damper εξασφαλίζουν την άνετη, εύκολη και ασφαλή χρήση των συρόμενων κουφωμάτων, ακόμη και ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων και βάρους φύλλων.

Akzo Nobel: Βερνίκια – Λάκες εσωτερικής χρήσης
Βερνίκια και λάκες Πολυουρεθανικές – Ακρυλικές- Νερού που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις σύγχρονες αισθητικές απαιτήσεις.

Sikkens: Βερνίκια – Λάκες εξωτερικής χρήσης
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα από βερνίκια και λάκες αλλά και συμπληρωματικά προϊόντα δίνουν στους κατασκευαστές την δυνατότητα για πλήρη προστασία, βαφή αλλά και διακόσμηση των κατασκευών τους.

Hoppe: Χερούλια κουφωμάτων SecuForte
Η Hoppe πρωτοπόρος εταιρεία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή χερουλιών για πόρτες και παράθυρα παρουσιάζει την νέα γενιά χερουλιών υψηλής ασφάλειας με τεχνολογία SecuForte.

SFS intec: Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες πολλαπλών χρήσεων
Μία πλήρης σειρά ρυθμιζόμενων μεντεσέδων καλύπτει όλες τις ανάγκες εσωτερικών αλλά και εξωτερικών πορτών ακόμη και με βάρος φύλλων έως 240 Kg.