Λεπτές μετώπες EXPANDO T από την Blum

Η πρώτη μέθοδος στερέωσης για λεπτές μετώπες για ντουλάπια τοίχου, πόρτες και καλάθια.

Στη Blum θέλουν να είναι όσο το δυνατόν απλούστερα τα πράγματα. Για αυτό ανάπτυξαν μια ενιαία μέθοδο στερέωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρεις διαφορετικές εφαρμογές: ντουλάπια τοίχου, πόρτες και καλάθια. Τα έπιπλα με λεπτές μετώπες μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα, παρέχοντας τη δοκιμασμένη και ελεγμένη λειτουργικότητα Blum σε ολόκληρο το σπίτι σας

Για υλικά από 8 mm – Εύκολη συναρμολόγηση

Για να στερεώσετε το EXPANDO T, κάντε μια τρύπα διαμέτρου 10 mm και βάθους μόλις 6 mm, μιας και πλέον δεν χρειάζεται πια διάτρηση κεφαλής για τους μεντεσέδες. Οι θέσεις διάτρησης παραμένουν οι ίδιες για τα συστήματα ανύψωσης και box. Με τη μέθοδο στερέωσης για λεπτές μετώπες μπορούν να υλοποιηθούν επιλεγμένα συστήματα ανύψωσης (AVENTOS HK top, HS και HL), με τις θέσεις στερέωσης να παραμένουν ίδιες.

Πρωτοποριακή μέθοδος στερέωσης

Πρόκειται για τον συνδυασμό δύο υλικών που παρέχει άριστες δυνάμεις συγκράτησης. Τα ατσάλινα δόντια γαντζώνονται στο υλικό των σκληρών μετωπών για να επιτευχθεί ασφαλές κράτημα και παράλληλα τα πλαστικά συστατικά μέρη διασφαλίζουν σταθερή συγκράτηση στα μαλακά πλαίσια. Η μέθοδος στερέωσης EXPANDO T για λεπτές μετώπες 8 mm και άνω είναι κατάλληλη για πολλά και διάφορα υλικά (π.χ. κεραμικά, τεχνητός και φυσικός λίθος, HPL, HDF, MDF κλπ.) επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε εξαιρετικές ιδέες ντιζάιν.