Με αισθητική… Belle Époque

Τα τρία παγκόσμια brands: Fenix®, Formica και Homapal® τα οποία διανέμει η Eltop στην ελληνική αγορά, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή και εμπνευσμένη εγκατάσταση στο EuroShop 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου στο Dusseldorf της Γερμανίας.

Αναπαριστώντας τη μαγευτική αρχιτεκτονική μιας γκαλερί Belle Époque, ο εκθεσιακός χώρος «surfaces with a View» ανέδειξε την αλληλεπίδραση μεταξύ των υλικών και τους απροσδόκητους συνδυασμούς που μπορούν να δώσουν λειτουργικές και αισθητικές απαντήσεις σε κάθε χώρο.

Το booth σχεδιάστηκε από το Studio Zanellato/Bortotto σε συνεργασία με τη Musa, το δημιουργικό κέντρο των brands για μάρκετινγκ και επικοινωνία σε 4 ξεχωριστούς αλλά διασυνδεδεμένους χώρους: το εστιατόριο FENIX, το κατάστημα Formica, το ξενοδοχείο Homapal και το Surfaces Theatre.

Το εστιατόριο FENIX®

Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται έντονα από τα καινοτόμα υλικά FENIX® για εσωτερική διακόσμηση με επιφάνειες υψηλής ποιότητας Arpa και συμπαγείς επιφάνειες Getacore®.

Το ξενοδοχείο Homapal

Εμπνευσμένος από την κινηματογραφική ατμόσφαιρα του Wes Anderson και το ευχάριστο χρωματικό αποτέλεσμα, αυτός ο χώρος φιλοξενίας δίνει μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Η εσωτερική αρχιτεκτονική δημιουργείται με τις μεταλλικές επιφάνειες Homapal®, που συμπληρώνονται με πινελιές από επιφάνειες Arpa, καινοτόμες επενδύσεις τοίχων Getacore® και X-KIN® για εσωτερική διακόσμηση.

Το κατάστημα Formica

Το Joie de vivre και η ζωντανή ενέργεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Formica Shop. Ο καθοριστικός χαρακτήρας των HPL Formica® συμπληρώθηκε από τα HPL Arpa, το Getacore® και X-KIN®.

The Surfaces Theatre

Τα στοιχεία της φύσης μετατρέπονται σε στοιχεία σκηνογραφίας μέσα στο The Surface Theatre, μέσω μιας σύνθεσης πολλαπλών γεωμετριών και γραμμικών σχεδίων, που έδωσε ζωή σε μια καθηλωτική mise-en-scene, όπου οι επισκέπτες βίωσαν μια περαιτέρω αλληλεπίδραση μεταξύ των επιλεγμένων υλικών.

Για τον Όμιλο και τις εταιρείες του, η βιωσιμότητα είναι ενσωματωμένη στην επιχειρηματική φιλοσοφία, πεπεισμένοι ότι η μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος είναι απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής και του περιβάλλοντος. Με σημαντικότερο ορόσημο  την ουδετερότητα άνθρακα για το καινοτόμο υλικό FENIX®.