Με τεράστια γκάμα προϊόντων η Emuca στην 8η Medwood!

Η Emuca σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που αφορούν την κατασκευή επίπλων, αλλά και εξειδικευμένα υλικά ποιότητας.

Με γραφεία σε Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Πορτογαλία, η εταιρεία είναι στην καρδιά των εξελίξεων στον τομέα της κατασκευής επίπλων, αλλά και σε συνεχή επαφή με το τμήμα R&D για την συνεχή εξέλιξη νέων προϊόντων.

Η Emuca είναι μια εταιρεία ηγέτης στην αγορά της Ισπανίας, καθώς και στην Πορτογαλία, εξάγοντας σε περισσότερες από 70 χώρες, που αντιπροσωπεύουν το 60% του κύκλου εργασιών της. Με 25.000 τετραγωνικά μέτρα αποθήκης που διανέμονται σε δύο κέντρα logistics, η Emuca καταφέρνει να στέλνει περισσότερα από 2.600.000 κιβώτια, πάνω από 115.000 αποστολές σε περισσότερους από 4.000 πελάτες. Μάλιστα το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών άγγιξε το 95% το τελευταίο έτος. Η μεγαλύτερη αξία της εταιρείας είναι η αξιοπιστία, προσφέροντας τα απαραίτητα προϊόντα την κατάλληλη στιγμή και με ανταγωνιστικές τιμές. Η Emuca είναι πάντοτε δίπλα στο πελατειακό της κοινό, βοηθώντας τους να βρουν ότι ακριβώς επιθυμούν, γνωρίζοντας όμως παράλληλα όλη την γκάμα της εταιρείας.

Τέλος, σε ένα όλο και πιο μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Emuca έχει αρχίσει να ενισχύει την ψηφιακή της εικόνα ενστερνίζοντας νέες τεχνολογίες κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για την μεγάλη εταιρεία. Η Emuca έχει πλέον έντονη δραστηριότητα σε όλα τα ψηφιακά Β2Β εργαλεία, αλλά και στο YouTube, στο Linkedin, αλλά και στα Social Media γενικότερα.