Ξυλεία Βασιλείου: 116 χρόνια στον χώρο του ξύλου

Η «ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» συμπληρώνει φέτος 116 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας. Βασικό συστατικό της επιτυχίας της είναι η συνεχής έρευνα για νέα, καινοτόμα και ποιοτικά εμπορεύματα. Για ακόμη μια χρονιά η «ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» ήταν παρούσα στο ραντεβού των επαγγελματιών του ξύλου, στην 9η MEDWOOD.  Με καλαίσθητο τρόπο παρουσίασε τη μεγάλη γκάμα  εμπορευμάτων ενώ ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του περιπτέρου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η  «ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» ιδρύθηκε το 1908 και δραστηριοποιείται  στην  εισαγωγή  και εμπορία  οικοδομικής  ξυλείας  και  μονωτικών μεμβρανών, οικοδομικών κατασκευών και εξαρτημάτων στέγης. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος του οίκο Αυστριακού «HOLZWERK KERN» για Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο.


Βρίσκεται μόνιμα σε ανοδική πορεία καθώς η φιλοσοφία της είναι:

  1. Συνεχή έρευνα για νέα, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα. Κάθε χρόνο τα στελέχη της επιχείρησης επισκέπτονται τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες εκθέσεις σε όλη την Ευρώπη.
  2. Συνεργασία με τους μεγαλύτερους και καταξιωμένους -στον τομέα τους- οίκους του εξωτερικού.
  3. Άμεση κάλυψη των αναγκών του πελάτη με μόνιμο και συνεχές απόθεμα εμπορευμάτων.
  4. Άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
  5. Ανθρώπινο δυναμικό και συνεργάτες με τεχνογνωσία, εμπειρία και επαγγελματική νοοτροπία.


Σε κάθε περίπτωση η απόφαση για συνεργασία με την «ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» αποτελεί επένδυση! Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη MEDWOOD 2026.