Οι τεχνολογίες της Biesse στην Holz-Handwerk 2022

H Holz-Handwerk 2022, που θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου, πρόκειται να είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσετε τις νέες τεχνολογικές λύσεις Biesse και να ανακαλύψετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ψηφιοποίηση.

H Holz-Handwerk, η οποία υποδέχθηκε περισσότερους από 110.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο στην προηγούμενη διοργάνωση, αντιπροσωπεύει ένα διεθνές σημείο αναφοράς για τη μεταποιητική βιομηχανία, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις της αγοράς.

Η Biesse είναι πάντα στην υπηρεσία των εταιρειών αυτού του κλάδου, και ως εκ τούτου, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να παρουσιάσει τις τελευταίες αυτοματοποιημένες λύσεις της στην εκδήλωση στη Νυρεμβέργη. Στην Αίθουσα 11, οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν πώς να δημιουργήσουν ένα συνδεδεμένο, αυτοματοποιημένο εργοστάσιο χάρη στις εξαιρετικά ενσωματωμένες τεχνολογίες και λύσεις λογισμικού που προσφέρουν γρήγορη, βελτιστοποιημένη παραγωγή χωρίς να θυσιάζουν την προσαρμογή.