Ρεκόρ επισκεψιμότητας για την 9η Medwood

Η μοναδική έκθεση για προϊόντα & μηχανήματα ξύλου, με αύξηση 20% επισκεπτών & ό,τι νεότερο για τον κόσμο του ξύλου & της τεχνολογίας

Η μεγαλύτερη Medwood ξεπέρασε τις προσδοκίες μας καθώς ολοκληρώθηκε με ρεκόρ επισκεψιμότητας σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα με εκπληκτικές παρουσίες. Το τετραήμερο 4-7 Απριλίου, οι επισκέπτες προσήλθαν στο Metropolitan Expo προκειμένου να δουν από κοντά τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα των εκθετών, να έρθουν σε επαφή μαζί τους, να  συνομιλήσουν, να κάνουν τις παραγγελίες τους και να κλείσουν επικερδής συμφωνίες.

Η 9η διοργάνωση αποτέλεσε πόλο έλξης εμπορικών επισκεπτών από τον κλάδο της βιομηχανίας του ξύλου, αλλά και από ένα ευρύτερο φάσμα καθώς προήλθαν από διάφορους νευραλγικούς χώρους όπως της επιπλοποιίας, της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και του developing δίνοντας προστιθέμενη αξία στις εμπορικές συναλλαγές που σύναψαν.

Δυναμική παρουσία είχαν και οι εκτός Ελλάδος επισκέπτες από Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία,  Ελβετία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Πολωνία & Κίνα.

Στην εντυπωσιακή αυτή απήχηση συνετέλεσε η παρουσία των κορυφαίων διεθνών brands είτε απευθείας είτε μέσω αντιπροσώπων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, διοργανώθηκαν με επιτυχία ενημερωτικά Forum για τα κουφώματα, τα νέα προϊόντα & τα πλεονεκτήματα τους, νέες τεχνολογίες & τοποθέτηση πατωμάτων, όπως και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Δείτε περισσότερα εδώ