ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Μονάδα Επεξεργασίας Επιφανειών

Ο Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1959 από επιπλοποιούς ξυλουργούς της Πιερίας. Το 2004 ο Συνεταιρισμός μετέτρεψε σε Α.Ε. μετόχους τα μέλη της. Στην πορεία στο Μετοχικό Κεφάλαιο προστέθηκαν και προμηθευτές του κλάδου της ξυλείας και σιδηρικών.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους κυριότερους προμηθευτές του κλάδου για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν από την μακροχρόνια κρίση. Παρά την βαθιά κρίση που υφίσταται ακόμη ο κλάδος των κατασκευών, η εταιρία συνεχίζει να επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό για να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας επιφανειών (κοπή, συγκόλληση, διάτρηση) στους κατασκευαστές επίπλων.

Αντικείμενο της είναι η παραγωγή στοιχείων για το κουτί της κουζίνας και της ντουλάπας. Παράλληλα σε συνεργασία με τους περισσότερους οίκους παραγωγής διακοσμητικής μελαμίνης, μπορεί να προσφέρει αντίστοιχα διαστασιολογημένα τεμάχια για πρόσοψη ή άλλη χρήση, αναλαμβάνοντας παράλληλα την υλοποίηση διαφόρων projects που αφορούν έπιπλο ξενοδοχείoυ σε σχέδια του πελάτη.

Η επεξεργασία όλων των τεμαχίων γίνεται σε μηχανήματα μεγάλης παραγωγικότητας και ορθής εκτέλεσης του σχεδίου. Με την προσθήκη του καινούργιου κέντρου εργασίας CNC με αυτόματο φόρτωμα/ξεφόρτωμα MORBIDELLI X400 CELL για κοπή και διάτρηση, υπάρχει πλέον μεγαλύτερη ευελιξία στην διαχείριση μικρών παραγγελιών. Υπάρχει η δυνατότητα συγκόλλησης περιθωρίων χωρίς κόλλα με την καινούργια συγκολλητική STEFANI KD για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και υψηλής ποιότητας συγκόλληση.