Τριπλή βράβευση για την ALFAWOOD

Δύο χρυσά βραβεία κι ένα ασημένιο απέσπασε ο όμιλος ALFA WOOD στα Green Awards 2022 και Wood Awards 2022.

Τα βραβεία Green και Wood Awards, τα οποία διοργανώνονται για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και τείνουν να γίνουν θεσμός και στη χώρα μας, είναι βραβεία τα οποία στοχεύουν να αναδείξουν την αριστεία και την καινοτομία της ελληνικής επιχειρηματικότητας, που οδηγεί στην ποιοτική  αναβάθμιση του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Στη φετινές διοργανώσεις των Green Awards 2022 και Wood Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στις 17 και 21 Μαρτίου, ο Όμιλος ALFA WOOD απέσπασε τρία (3) βραβείαδύο χρυσά και ένα ασημένιο, τα οποία όπως είναι φυσικό, αποτελούν μια εξαιρετική διάκριση και τιμή για τον Όμιλο.

Πρώτο χρυσό (Gold) βραβείο στην κατηγορία Best Green Business / Industry Process των Green Awards 2022 που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Living, διαδικασίες που εφαρμόζει ήδη η ALFA WOOD μέσω της φιλοσοφίας του Ομίλου για Κυκλική Οικονομία – Eco Friendly.

Δεύτερο χρυσό (Gold) βραβείο στην κατηγορία ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ των Wood Awards 2022 που αναδεικνύουν την αριστεία στον κατασκευαστικό κλάδο, επιβραβεύοντας καινοτόμα και αισθητικά άρτια έργα με δομικό υλικό το ξύλο στο σύνολο ή μέρος της κατασκευής, προηγμένες τεχνολογίες που αξιοποιήθηκαν, αλλά και «πράσινες» διαδικασίες στην επεξεργασία και χρήση του υλικού.

Στην κατηγορία αυτή βραβεύτηκε ο νέος επιβλητικός εκθεσιακός χώρος (Showroom) του Ομίλου, στον οποίο μπορούν όλοι οι συνεργάτες, οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί κλπ. να ανακαλύψουν τον κόσμο του ξύλου & να εμπνευστούν για τα επερχόμενα έργα τους.

Ο εκθεσιακός χώρος του ομίλου Alfa Wood

Τρίτο ασημένιο (Silver) βραβείο στην κατηγορία ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ των Wood Awards 2022 για την πρόσοψη του κτιρίου της έδρας του Ομίλου, που φαντάζει περίοπτη στα μάτια των επισκεπτών. Μια σύγχρονη κατασκευή του retail design που συνδυάζει αρμονικά τα υλικά μέταλλο και ξύλο.

Η πρόσοψη του κτιρίου του Ομίλου Alfa Wood