Τριπλή διεξαγωγή εκθέσεων σε ένα κέντρο

Η 33.BI-MU (διεθνής διετής έκθεση εργαλειομηχανών, ρομποτικής και συστημάτων αυτοματισμού, κατασκευής προσθέτων, ψηφιακών και βοηθητικών τεχνολογιών) και η Plus Xylexpo (διετής έκθεση τεχνολογίας επεξεργασίας ξύλου και εξαρτημάτων για τη βιομηχανία επίπλων) μαζί με τη Viscom Italia, την κορυφαία εμπορική έκθεση οπτικής επικοινωνίας στην Ευρώπη, ξεκινούν ταυτόχρονα τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Rho-fieramilano.

Οι πλήρως ενσωματωμένες εκδηλώσεις BI-MU και Xylexpo ξεκινούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Η Viscom Italia θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις Αίθουσες 8/12.

Η απόφαση των διοργανωτών για την ταυτόχρονη διεξαγωγή των εκθέσεων πάρθηκε ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν ταυτόχρονα και στις τρεις εκδηλώσεις.

Ο Riccardo Gaslini, επικεφαλής της γραμματείας διοργάνωσης της BI-MU, δήλωσε: “Η BI-MU και η XYLEXPO συνεργάζονται εδώ και δύο χρόνια για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική εμπειρία επισκέψεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε. Σε συνδυασμό με τη Viscom Italia, σίγουρα θα βοηθήσει στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών, προς όφελος όλων των συμμετεχόντων στην έκθεση”.