Τsigenis Woodcraft | Παγκόσμια βράβευση ως η κορυφαία εταιρεία πολυτελών επίπλων φιλοξενίας

Η Tsigenis Woodcraft απέσπασε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο στην 11η ετήσια τελετή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.

Η εταιρεία βραβεύτηκε με το Best Bespoke Luxury Hospitality Furniture Supplier, δηλαδή ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευής πολυτελών επίπλων φιλοξενίας.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Τσιγκένης, δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σημαντική αυτή βράβευση, καθώς αποτελεί την αναγνώριση του έργου μας και της συνεχούς αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Φέτος γιορτάζουμε τα 25 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας και η διάκριση αυτή μας δίνει μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με υπευθυνότητα τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Wyndham Grand Mirabello Bay στην Κρήτη, στις 28 Οκτωβρίου 2023 σε μια βραδιά κομψότητας και μεγαλοπρέπειας, τιμώντας πάνω από 50 αξιόλογους νικητές ανάμεσα σε 815 υποψηφιότητες από 16 χώρες,  που διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους στην πολυτελή φιλοξενία.

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards είναι τα διεθνή βραβεία αριστείας στον χώρο του τουρισμού και εστιάζουν στην κορυφή της αριστείας στον παγκόσμιο κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας για πάνω από μια δεκαετία. Με την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν ιδιότητες και άτομα που προσφέρουν με συνέπεια εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους.