LAMELLO: Μια επιτυχία για την καινοτομία και τη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου

Η Medwood 2024 που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα εστέφθη με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας ορόσημο για τη βιομηχανία του ξύλου. Με έμφαση στους επαγγελματίες του χώρου, η έκθεση προσέλκυσε μεγάλων αριθμό ξυλουργών και επιπλοποιών ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία επισκεπτών από νευραλγικούς χώρους, όπως της αρχιτεκτονικής και του developing.

Η Lamello συμμετείχε με υπερηφάνεια στην 9η διοργάνωση και παρουσίασε τα προϊόντα αιχμής, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου Cabineo. Το περίπτερό μας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του κλάδου και τους ειδικούς χάρη στη φήμη της Lamello για την αριστεία και την καινοτομία. Η παρουσία μας στην έκθεση όχι μόνο υπογράμμισε τη δέσμευσή της για την προώθηση της βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου, αλλά παρείχε στους συμμετέχοντες μια εμπειρία από πρώτο χέρι των καινοτόμων λύσεών της. Από έμπειρους επαγγελματίες μέχρι επίδοξους τεχνίτες, οι επισκέπτες επισκέφθηκαν το περίπτερό μας για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες προσφορές και να συνομιλήσουν με την έμπειρη ομάδα μας.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Η συνολική εκτίμηση για περισσότερους από 9.000 επισκέπτες ξεπέρασε τους αριθμούς του 2022, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη σημασία και ελκυστικότητα της έκθεσης Medwood. Η άψογη οργάνωση συνέβαλε σημαντικά στη συνολική θετική εμπειρία της Lamello, διευκολύνοντας ουσιαστικές συνδέσεις με συναδέλφους επαγγελματίες και συνεργάτες του κλάδου.

 

Η συμμετοχή της Lamello στην έκθεση Medwood 2024 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματική. Καθώς αναλογιζόμαστε την εμπειρία μας, είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για τις ανεκτίμητες επαφές που πραγματοποιήθηκαν και τις πολλά υποσχόμενες προοπτικές που βρίσκονται μπροστά μας.

Στη συνέχεια, στην ανάπτυξη, την καινοτομία και την επιτυχία στην κοινότητα της ξυλουργικής βιομηχανίας!