Ενδιαφέρουσα η ετήσια έκθεση της Acimall

Η Acimall, η ένωση μελών της Confindustria που εκπροσωπεί την βιομηχανία τεχνολογίας ξυλείας, δημοσίευσε την «Ετήσια Έκθεση για το 2018».

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα εδώ, να διαβάσουν την αναλυτική έκθεση της Acimall η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη επισκόπηση του τομέα της τεχνολογίας ξύλου. Η έκθεση ξεκινάει με τις εταιρείες-μέλη της και συνεχίζει αναλύοντας τους βασικούς δείκτες της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά και τις τάσεις της τεχνολογίας των μηχανημάτων ξύλου και εξαρτημάτων. Εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της έκθεσης είναι η ανάλυση των εξαγωγικών ροών των ηγετών του παγκόσμιου εμπορίου (Γερμανία, Ιταλία, Κίνα, Ταϊβάν, Αυστρία και Ηνωμένες Πολιτείες), επικεντρωμένη στις μεγάλες διεθνείς αγορές ή στις πιο ελπιδοφόρες περιοχές.

Τέλος, η Acimall παρουσίασε το νέο της λογότυπο, το οποίο σχεδιάστηκε για να αναδείξει τη στενή σχέση μεταξύ της ένωσης και της κοινότητας Confindustria. Ο σχεδιασμός είναι πιο σύγχρονος και υπογραμμίζει τον ρόλο της Acimall σε διεθνές επίπεδο.