H Egger στην εμπορική έκθεση EuroShop με καινοτομίες στη συλλογή ΖΟΟΜ

Η Egger θα συμμετάσχει στην εμπορική έκθεση EuroShop στο Ντύσελντορφ από 16-20 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας την πρώτη από τις καινοτομίες ΖΟΟΜ για το 2014. Με κατευθυντήρια γραμμή το σλόγκαν "νιώσε τη διαφορά", ο τυρολέζικος κατασκευαστής υλικών από ξύλο προσκαλεί τους επισκέπτες να εμπνευστούν από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών  της, καθώς επίσης και από τις εφαρμοσμένες λύσεις της.  Η εταιρία συμμετέχει στην εμπορική έκθεση EuroShop για τη δεύτερη φορά, και θα παρουσιάζει τα προϊόντα της στην αίθουσα 10 στο περίπτερο H73.  Σε αυτή την έκθεση η Egger θέλει να εμπνεύσει τους επισκέπτες, να παρουσιάσει τις καινούργιες καινοτομίες της  και να συμμετάσχει σε συζητήσεις, μεταξύ άλλων, με επιχειρηματίες και  αρχιτέκτονες.

Ο κ. Hubert Hfglauer, Διευθυντής Marketing του ομίλου Egger, εξηγεί: « Η EuroShop είναι μια ηγετική διεθνής εμπορική έκθεση στις λιανικές και εταιρικές τάσεις στην αρχιτεκτονική, καθώς επίσης και στις συναρμολογήσεις για καταστήματα και στις κατασκευές για εκθέσεις. Για μας  η EuroShop αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία, για να παρουσιάσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και τη μεγάλη πείρα που διαθέτουμε στο έπιπλο και στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, στη συναρμολόγηση  και  στα δάπεδα καταστημάτων.» 

 

Καινοτομίες ΖΟΟΜ 2014

Τα καινούργια χαρακτηριστικά του ΖΟΟΜ για το 2014 θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη EuroShop. Η συλλογή συμπληρώνεται με 20 νέες εκδόσεις υλικών και ντεκόρ. Αυτό βοηθά τους ξυλουργούς, τους παραγωγούς και τους συναρμολογητές κατασκευών για καταστήματα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις για εξειδικευμένα σχέδια, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Οι καινοτομίες ΖΟΟΜ για το 2014 περιλαμβάνουν τις συγχρονισμένες επιφάνειες πόρων και στις δυο πλευρές, με το όνομα "Feelwood", οι οποίες είναι διαθέσιμες στους αρχιτέκτονες και τους παραγωγούς για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τον κ. Hubert Hfglauer, τα νέα χαρακτηριστικά εισάγουν στην αγορά μια νέα γενιά προϊόντων: «Το ειδικό βάθος στη σύσταση επιφάνειας οδηγεί σε ένα προϊόν με καινούργια οπτική σε επίπεδο αίσθησης και υλικού, που παλιότερα  ήταν αισθητά μόνο στο γνήσιο ξύλο και στα υλικά υψηλής ποιότητας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας τεμνουσών ακρών, επιτυγχάνουμε τη διατήρηση της ποιότητας στο βάθος των υλικών, κάτι που είναι καινούργιο στην αγορά. Αυτή τη διαφορά μπορούν να τη διαπιστώσουν οι επισκέπτες και στο περίπτερό μας στην έκθεση EuroShop».

Έφτασε η ώρα για τους νικητές

Οι νικητές του διαγωνισμού της Egger «TrendSpot», θα διαθέτουν επίσης μια σημαντική παρουσία στο περίπτερο έκθεσης. Για το «TrendSpot»  οι αρχιτέκτονες της εταιρίας παρουσίασαν στο διαδίκτυο τα καλύτερα case studies, τα οποία περιελάμβαναν τα ντεκόρ από τη συλλογή ΖΟΟΜ. Οι σχεδιαστές των δημιουργικών αυτών αριστουργημάτων που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους από τους επισκέπτες του ιστοχώρου της Egger, έχουν  πλέον καθοριστεί και  τα case – studies τους θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη  EuroShop.

Προϊόντα συναρμολόγησης & stands για εκθέσεις καταστημάτων

Στη EuroShop η Egger παρουσιάζει επίσης προϊόντα που είναι ιδανικά για  συναρμολογήσεις και  stands για εκθέσεις καταστημάτων, τόσο από την οπτική γωνία της πρακτικότητας όσο και σχεδιαστικά. Το συμπαγές φύλλο πλαστικού (laminate) παρουσιάζεται για πρώτη φορά με έναν σχεδιαστικά προσανατολισμένο άσπρο πυρήνα, καθιστώντας το  ένα ιδανικό υλικό για τα υψηλής ποιότητας έπιπλα με περίπλοκα σχέδια. Λόγω των  πολυστρωματικών πινάκων που διαθέτει το προϊόν, είναι κατάλληλο για τις κλασικές εσωτερικές εφαρμογές με τα υψηλά φορτία, κάτι απαραίτητο για τις συναρμολογήσεις και  για  τα  stands  για εκθέσεις καταστημάτων. 

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1961, απασχολεί περίπου 7.100 άτομα. Σε 17 εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη παράγονται μια εκτενής σειρά ξύλινων υλικών (πίνακας χαρτονιού, OSB και MDF) καθώς επίσης και πριονισμένη ξυλεία.  Το 2013 η εταιρία παρουσίασε κύκλο εργασιών περίπου

Η επιχείρηση παρήγαγε έναν κύκλο εργασιών γύρω στα 2,2 δις ευρώ  κατά την οικονομική χρήση που έκλεισε 2011/2013. Η Εgger διαθέτει πελάτες παγκοσμίως στη βιομηχανία επίπλων, στη διανομή ξυλείας και στις αγορές DIY. Τα προϊόντα της υπάρχουν σε κουζίνες, μπάνια,  κρεβατοκάμαρες, γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, φοιτητικές εστίες. Η Egger είναι προμηθευτής πλήρoυς σειράς προϊόντων για τη βιομηχανία επίπλων και τον εσωτερική διακόσμηση,  τις ξύλινες  κατασκευές και τα ξύλινα δάπεδα.