ITALSIT: Συστήματα σήτας για καλύτερη εντομοπροστασία

Προτεραιότητα για το σύγχρονο καταναλωτή αποτελεί το ζήτημα της ΕΝΤΟΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, για το οποίο ο κατασκευαστής ξύλινων κουφωμάτων καλείται να προτείνει και να προσφέρει στον πελάτη του ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων σήτας.

Η εταιρεία ITALSIT®, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων σήτας για ξύλινα κουφώματα, έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή του σύγχρονου επαγγελματία με περισσότερα από 40 συστήματα σήτας. Ο ιδρυτής της εταιρείας Στέλιος Μαστορίδης και το προσωπικό της επιχείρησης, για περισσότερα από 20 χρόνια είναι στο πλευρό του επαγγελματία του ξύλου με συνέπεια, προσφέροντάς του ποιοτικά προϊόντα, τεχνικές συμβουλές και εξειδικευμένες προτάσεις.

Ενεργειακή ξύλινη μπαλκονόπορτα holz με ίσιο ταμπλά

Τα συστήματα εντομοπροστασίας της ITALSIT® μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε κούφωμα ξύλου, PVC και αλουμινίου προσφέροντας δεκάδες συνδυασμούς για κάθε τύπο και διάσταση. Μάλιστα, η εταιρεία μας, καινοτόμα στα προϊόντα της, έχει κατασκευάσει σύστημα σήτας ακόμη και για κούφωμα χωρίς καθόλου περιθώριο – απαραίτητο και πρωτοποριακό εργαλείο στα χέρια των κατασκευαστών κουφωμάτων. Ακόμη, η ITALSIT®, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας πάντα το ξύλινο κούφωμα, έχει σχεδιάσει ένα νέο σύστημα κάθετης σήτας ελατηρίου (3,2cm) για παράθυρα με ύψος 1,60m. Μπορούμε, επίσης , να τοποθετήσουμε επιβραδυντή (ΦΡΕΝΟ) όπως και αντιανεμικό βουρτσάκι για περιοχές με έντονους αέρηδες. Για τις πόρτες υπάρχει η PLISSE SLIM με πάχος μόλις 2,8cm.

Άλλο καίριο ζήτημα που πρέπει να αναφερθεί, αφορά τα προφίλ αλουμινίου για τις σήτες, τα οποία μπορούν να έχουν την ίδια απόχρωση με οποιοδήποτε κούφωμα αφού μπορούν να βαφτούν με ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδείωση σε όλες τις αποχρώσεις RAL καθώς και σε πάνω από 20 απομιμήσεις των χρωμάτων του ξύλου. Τα έτοιμα συστήματα που υπάρχουν σε στοκ ετοιμοπαράδοτα, είναι σε χρώμα λευκό RAL 9016, καφέ RAL 8014, Nussbaum pvc και golden oak pvc απομίμησης ξύλου. Στο σημείο αυτό, πρέπει να γίνει σαφές ότι η εταιρεία ITALSIT® έχοντας δικός της βαφείο, μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της με μεγαλύτερη αμεσότητα και συνέπεια. Επίσης, είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο επαγγελματίας ότι μπορούμε να του προσφέρουμε ποικιλία πανιών, ανάλογα με τη χρήση που του έχει ζητηθεί. Τα πιο διαδεδομένα είναι τα πανιά γενικής χρήσης, ποιότητας Fiberglass σε γκρι και μαύρο τα Pet screen για ανοιγόμενες – επάλληλες και σταθερές σήτες και τα Plisse με πολυπροπυλένιο σε γκρι και μαύρο χρώμα. Άλλα πανιά που χρησιμοποιούμε ευρέως είναι το πανί αλουμινίου, το πανί INOX αλλά και το μεγάλης ζήτησης αντιβακτηριακό πανί SUNOX, το οποίο χαρίζει όχι μόνο προστασία από έντομα αλλά και από τους κοινούς ιούς , που προβληματίζουν σήμερα την κοινωνία μας. Εδώ πρέπει να υπογραμμιστεί, πως όλα τα προφίλ των προϊόντων μας είναι ειδικά επεξεργασμένα ως προς τη βαφή καθώς και τα πανιά μας ως προς την ανθεκτικότητά τους για να αντέχουν σε σκληρά περιβάλλοντα έντονης υγρασίας.

Η εταιρεία ITALSIT® ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που επιβάλλουν μεγάλα ανοίγματα  για τα κουφώματα, πρωτοπορεί ξανά κατασκευάζοντας σήτα οριζόντιας κίνησης με παρασυρόμενα φύλλα για μεγάλο πλάτος και ύψος. Ιδιαίτερη αφοσίωση έχει επιδείξει το τεχνικό μας προσωπικό στην ηλεκτροκίνητη σήτα κάθετης κίνησης με μέγιστο πλάτος 6m και μέγιστο ύψος 3m αλλά και δυνατότητα χρήσης ποικιλίας αυτοματισμών.

Απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων μας είναι η καθολική πιστοποίηση κατά CE και ISO9001 καθώς και η εγγύηση καλής λειτουργίας. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα μας συνοδεύονται από το εγχειρίδιο περιγραφής των χαρακτηριστικών τους, τον μοναδικό αριθμό και της ημερομηνία κατασκευής τους, καθώς και από οδηγίες τοποθέτησης, συντήρησης και καθαρισμού όπως και από δήλωση επιδόσεων. Επίσης, σε όλα τα ολοκληρωμένα συστήματα σήτας σε περίπτωση φθοράς μπορεί κατόπιν ελέγχου, να γίνει επισκευή από την ίδια την εταιρεία.

Η πολύχρονη παρουσία και εμπειρία της ITALSIT®, η τεράστια ποικιλία συστημάτων σήτας που κατασκευάζει ή εισάγει δίνουν στη διεύθυνση και το τεχνικό προσωπικό της την κατάρτιση που απαιτείται, ώστε να παρέχουν ποιοτικές και παράλληλα οικονομικές λύσεις για κάθε περίπτωση. Παράλληλα, οι υποδομές και τα μέσα που διαθέτει η εταιρεία, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε παραδόσεις των προϊόντων μας πανελλαδικά εντός 48 ωρών ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να καλύπτουμε άμεσα την ζήτηση των πελατών μας. Το δίκτυο των συνεργατών μας, είναι για μας η μεγαλύτερη επένδυση γιατί στηρίζουμε με συνέπεια και αξιοπιστία τον κάθε επαγγελματία και σαν οικογενειακή επιχείρηση που είμαστε, προσπαθούμε να χτίσουμε μαζί του μια αμοιβαία και υγιή σχέση εμπιστοσύνης και ανέλιξης.

Η ITALSIT® διαθέτει γραφεία και εκθετήριο σε ιδιόκτητο χώρο 500 τ.μ. στην Μεταμόρφωση Αττικής. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας βρίσκονται αναρτημένα στη νέα ιστοσελίδα της μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Είναι πάντα στη διάθεση του επαγγελματία για τηλεφωνική ή προσωπική επικοινωνία, τηρώντας όλα τα μέτρα που επιβάλλονται εναντίον του COVID-19.

ITALSIT
Δημοκρίτου 23, 14451 Μεταμόρφωση
Τ: 210-2852810
Φ: 210-2841202
E: info@italsit.gr