Μια έντονη περίοδος για το ερευνητικό κέντρο CATAS ξεκινάει

Έπειτα από τη ραστώνη του καλοκαιριού, ξεκινάει ένα πλήρες πρόγραμμα για το ιταλικό ερευνητικό κέντρο CATAS, γύρω από τη βιομηχανία ξυλείας και επίπλου.

Το εν λόγω ερευνητικό κέντρο, πάντοτε είχε μια έντονη δραστηριότητα στο να προσφέρει στις εταιρείες του κλάδου, όχι μόνο τις υπηρεσίες του, αλλά και ενδιαφέρουσες προοπτικές στους επαγγελματίες για μια καλύτερη γνώση γύρω από τα υλικά, τα standards, αλλά και τις νέες τεχνολογίες.

Το CATAS θα οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων, με την αρχή να γίνεται αυτή τη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Μιλάνο, όπου μια σειρά ομιλητών θα μιλήσουν για τις νέες επιφάνειες, καθώς και τα νέα δεδομένα που τις διέπουν. Ο κύριος ομιλητής θα είναι ο Franco Bulian, αναπληρωτής διευθυντής του κέντρου με θέμα: «Οι επιφάνειες για τα έπιπλα και την εσωτερική διακόσμηση».

Οι εκδηλώσεις όμως θα συνεχιστούν και την επόμενη μέρα, όπου θα διεξαχθεί ένα workshop με θέμα τις προδιαγραφές για τα συντηρητικά στη συντήρηση του ξύλου. Το συγκεκριμένο workshop θα διεξαχθεί στην έδρα του κέντρου CATAS, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα ενός απευθείας διαλόγου μεταξύ των παραγωγών – τεχνιτών και τους ερευνητές του κέντρου.