Νέα γενιά συστημάτων συρταριών SMART BOX

Το σύστημα συρταριών SMART BOX διαθέτει μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών και προνομίων, τα οποία προσφέρουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σε χρηστικό αλλά και αισθητικό επίπεδο, υπερτερώντας σημαντικά έναντι αντιστοίχων ανταγωνιστικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα διαθέτουν:

• Αυξημένη ικανότητα φόρτωσης έως 40kg αλλά και σε 65kg χάρη στο βελτιωμένο σύστημα της ράγας.

• Αυξημένο επίπεδο ασφάλειας κατόπιν βελτιώσεων που έγιναν στο μηχανισμό με αποτέλεσμα το ασφαλές κλείδωμα των συρταριών.

• Ευκολία και πρακτικότητα στη συναρμολόγηση, κλείδωμα και αποσυναρμολόγηση του συρταριού με μία κί- νηση χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες SMART CLICK® και SMART FIT®.

• Ευκολία στη ρύθμιση -δίχως τη χρήση εργαλείου- για το εμπρόσθιο τμήμα του συρταριού ±2mm επάνω-κάτω και ±1.5mm αριστερά-δεξιά Απόλυτα απαλό και αθόρυβο κλείσιμο χάρη στο βελτιωμένο σύστημα soft-closing και στην τοποθέτησή αυτού στις ράγες καθώς και στα βελτιωμένα προφίλ ράγας και εξαρτημάτων.

• Ρυθμιζόμενα εξαρτήματα διαχωρισμού όπου προσφέρουν ευελιξία και εναλλακτικές λύσεις διαμόρφωσης και οργάνωσης του εσωτερικού των συρταριών.

Η νέα σειρά SMART BOX new edition αποτελεί δυναμική πρόταση στην κατασκευή σύγχρονων επίπλων, θέτοντας νέα πρότυπα στα έπιπλα που συνδυάζουν την χρηστικότητα με την υψηλή αισθητική αλλά και την ποιότητα.

Διατίθεται από την εταιρεία KARAVCO, 16o χλμ. Παλιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας τηλ. 23940 52656-7-8, www.karavco.gr.