Πατώματα KAINDL: A Joy to See and Touch

Ο Όμιλος Ιnterwood Ξυλεμπορία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά των πατωμάτων laminate της KAINDL. Η Design Floor Collection της αυστριακής KAINDL είναι δυναμική, δίνει ενδιαφέρουσες  εναλλακτικές σε κάθε διακοσμητική προσπάθεια, έχει υψηλές προδιαγραφές και σύγχρονη οπτική.

Η KAINDL μιλά για μία μοναδική Aπτική και Oπτική εμπειρία Laminate Flooring, με πολύ απαλή υφή, νέες εμπνευσμένες επιφάνειες και ευρύ χρωματικό φάσμα. Ο όμιλος Ιnterwood Ξυλεμπορία εμπλουτίζοντας την γκάμα των προιόντων του στο δάπεδο προτείνει τον νέο ιδιαίτερο χαρακτήρα των δαπέδων της KAINDL τα οποία θα διατηρήσει σε μόνιμο στοκ και θα παραδίδει με σύντομους χρόνους παράδοσης. Μια ιδέα που σπάει το συνηθισμένο μοτίβο της σκέψης, ένας συνδυασμός από 10 κλασικά σχέδια φυσικών αποχρώσεων ξύλου, απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον και σε πλήρη αρμονία υλικών. Η συλλογή αυτή θα εμπλουτιστεί με επιπλέον χρώματα σταδιακά. Τα νέα πατώματα της κορυφαίας στο χώρο KAINDL  έχουν ποικιλία design, πλούσιες τεχνικές ιδιότητες, μεγάλη λεπτομέρεια παραγωγής, πολλούς ελέγχους και καλή σχέση ποιότητας τιμής. Είναι ανθεκτικά και ευχάριστα στη χρήση και έχουν χρώματα που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Τα προιόντα KAINDL είναι πιστοποιημένα από το Greenguard institute.  Σκοπός αυτού του ανεξάρτητου ινστιτούτου είναι να διακρίνει εταιρείες με προγράμματα που προστατεύουν την ποιότητα ζωής, με προιόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επισκεφτείτε το www.greenguard.org για να ανακαλύψετε γιατί τα προιόντα της KAINDL παράγονται στοχεύοντας στην μείωση των επιβλαβών εκπομπών και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα του δωματίου. Η KAINDL προσφέρει απαράμιλλα δάπεδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πατώματα που δημιουργούν χώρους άνεσης, ευζωίας, χώρους φυσικότητας. Η λειτουργικότητά τους τελειοποιείται από τις εξαιρετικές τους ιδιότητες, τα συστήματα απορρόφησης του θορύβου, την απαλή ζεστή αίσθηση πατήματος, τη μεγάλη ανθεκτικότητα  στο νερό, την ελαστικότητα και τη διάρκεια στο χρόνο του φυσικού τόνου των χρωμάτων, στην αντοχή στην τριβή, στην κρούση, στην αντίσταση στους λεκέδες, αλλά και χάρη στην εύκολη τοποθέτηση τους. Το τελικό αποτέλεσμα; Ένα προιόν με όλα τα οφέλη του laminate δαπέδου αλλά με την φυσική εμφάνιση και την ζεστασιά του ξύλου.

Η προεπιλεγμένη από το δημιουργικό design της KAINDL ποικιλία επιφανειών καλύπτει με μοναδικό τρόπο όλο το φάσμα των προσδοκιών για φυσικό, classy, νεωτεριστικό  αποτέλεσμα δημιουργώντας δυνατές εντυπώσεις. Τα δάπεδα της KAINDL με τα μοναδικά τους μοτίβα ενισχύουν το ξεχωριστό προφίλ ενός δωματίου, το καταστούν μοναδικό & δημιουργούν χαρακτήρα.  Δάπεδα για όλους τους χώρους, ειδικά για παιδικό δωμάτιο, extra ανθεκτικά για χώρους με εμπορική χρήση, μαγευτική απομίμηση ψαροκόκαλο που ερμηνεύει τον κλασικό σχεδιασμό με σύγχρονο και πολυτελή τρόπο…Οι φυσικές ξύλινες αποχρώσεις δημιουργούν ευχαρίστηση στο μάτι, ζωντανεύουν και εναρμονίζονται τέλεια με κάθε χώρο, καλύπτουν κάθε ειδική ζήτηση.

Η KAINDL δεν παράγει μόνο πατώματα, αλλά και ιδέες. Με σταδιοδρομία από το 1960 ως ένας από τους πρώτους παραγωγούς μοριοσανίδας, προβάλλεται σήμερα ως leading innovator στον τομέα του πατώματος και του interior design. Θεωρείται δυναμικός trend-setter. Τα πρώτα 10 νέα χρώματα που έρχονται να εμπλουτίσουν την πλούσια συλλογή δαπέδου της Interwood Ξυλεμπορίας είναι άμεσα διαθέσιμα από όλες τις εταιρίες του Ομίλου και έτοιμα για δειγματισμό. Οι εταιρίες θα είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά την νέα συλλογή, για τιμές και για αποστολή δειγμάτων στο χώρο σας.