Ταινίες RAUKANTEX από τη REHAU: Για όλες τις απαιτήσεις!

Κάντε τις ιδέες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας για σύγχρονο σχεδιασμό επίπλων πραγματικότητα με τις ταινίες περιθωρίου REHAU.

Επωφεληθείτε από την ποικιλία που προσφέρει η REHAU, με περισσότερα από 1.700 χρώματα και διακοσμητικά σχέδια, διαθέσιμα σε μικρές ποσότητες από το στοκ της εταιρείας. Με πάνω από 500 νέες προσθήκες χρωμάτων κάθε χρόνο, η REHAU φροντίζει να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις.

Η γκάμα των ταινιών είναι πραγματικά τεράστια, με πάνω από 1.000 διαφορετικές επιφάνειες των πιο γνωστών οίκων μελαμίνης όπως: Egger, Kronospan, Akritas, Alfa Wood, Interwood, Abet Laminati, Arpa, Cleaf, Finsa, Formica, FunderMax, Kaindl, Kastamonu, Nieman, Orma, Pfleiderer, Unilin αλλά και πολλές άλλες.

 H βασική συλλογή αποτελείται από μονόχρωμα και ντεκόρ χρώματα, ενώ διαθέσιμη είναι και premium συλλογή με ταινίες:

· Ματ

· Γυαλιστερές

· Διάφανες

· 3D

· Όψης μετάλλου

· Όψης γυαλιού

Ταινίες REHAU με όψη γυαλιού – Διάφανη κομψότητα
Το γυαλί ήταν πάντα ένα σημαντικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό. Διαφανείς και ημιδιαφανείς γυάλινες πόρτες καθώς και γυάλινες επιφάνειες είναι επίσης απαραίτητες για τον σύγχρονο σχεδιασμό κουζίνας. Με το πρόγραμμα RAUKANTEX visions και πολυμερές γυαλί, η REHAU έχει δημιουργήσει μια δυνατότητα συνδυασμού της υψηλής ποιότητας εμφάνισης πραγματικού γυαλιού με τα θετικά χαρακτηριστικά των πολυμερών υλικών.

Ταινίες περιθωρίου με όψη ξύλου
Το ξύλο συμβολίζει τη φυσικότητα, τη ζεστασιά και την άνεση και είναι απαραίτητο για το σχεδιασμό κάθε κουζίνας. Από την REHAU παίρνετε  πραγματικές ξύλινες ταινίες περιθωρίου. Κατόπιν αιτήματος και στην ψηφιακή εκτύπωση, με την οποία οι κόκκοι μπορούν να εμφανιστούν ακόμη πιο φυσικοί και μοναδικοί με εκτεταμένη επανάληψη.

Ταινίες περιθωρίου με όψη πέτρας
Τα φυσικά υλικά έχουν από καιρό απολαύσει μεγάλη δημοτικότητα στο σχεδιασμό επίπλων, μιας και δεν πρέπει πάντα να είναι όλη η επιφάνεια από γρανίτη. Οι επιφάνειες και οι ταινίες περιθωρίου έχουν βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, προκειμένου να ερμηνεύσουν διαφορετικούς τύπους πέτρινων επιφανειών. Με εκτεταμένη επανάληψη, οι λεπτόκοκκοι κόκκοι και οι χρωματισμοί μπορούν να εμφανιστούν φυσικά.

Ταινίες περιθωρίου με όψη μετάλλου
Το αλουμίνιο, ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας, το γυαλιστερό χρώμιο – μέταλλο εξακολουθεί να έχει μεγάλη γοητεία για τον κόσμο του σχεδιασμού. Οι ταινίες περιθωρίου της σειρά RAUKANTEX magic, δημιουργούν τόνους υψηλής ποιότητας. H ταινία περιθωρίου δεν βρίσκει μόνο χρήση στην κουζίνα, αλλά και σε σαλόνια και υπνοδωμάτια ή και στο γραφείο.

Απεριόριστο φάσμα χρωμάτων
Τα χρώματα επηρεάζουν έντονα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας και συμβάλλουν στη διάθεσή μας. Επομένως, τα χρώματα και οι συνδυασμοί χρωμάτων στον σχεδιασμό επίπλων έχουν μεγάλες δυνατότητες. Η σειρά προϊόντων RAUKANTEX παρουσιάζεται σε ένα σχεδόν απεριόριστο φάσμα χρωμάτων.

Ποιότητα & υψηλή αισθητική
Η Σειρά ταινιών Raukantex από την REHAU αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και τις υψηλής αισθητικής και οι λόγοι για να τις προτιμήσετε είναι πολλοί.

● Τύπωση ταινιών με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα 6 κυλίνδρων.

● Ταινίες που αντέχουν στην ηλιακή ακτινοβολία, λόγω χρήσης προηγμένων τελευταίας γενιάς χρωμάτων και βερνικιών.

● Μηδενική τάση εμφάνισης λευκών λωρίδων κατά την επεξεργασία, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα σε χρώμα.

● Προστατευτικό βερνίκι που προστατεύει το ντεκόρ και εμποδίζει την απόξεση με αποτέλεσμα να μην ξεφλουδίζει η ταινία.

● Υψηλή παραγωγικότητα χωρίς διακοπές, χάρη στα σταθερά χαρακτηριστικά ποιότητας των ταινιών REHAU, που δεν δημιουργούν αστοχίες στην παραγωγή.

● Πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής ταινιών  κατά ISO 9001 14001 16949 τα διεθνή πρότυπα με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.

● Δυνατότητα προμήθειας ακόμη και λίγα μέτρα από ολόκληρη την γκάμα ταινιών REHAU από το μόνιμο στοκ της Ελλάδος ή της Γερμανίας.

● Άμεση τεχνική και εμπορική υποστήριξη από εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας.

● Online αντιστοιχίσεις μέσω της εφαρμογής: https://designguide.rehau.com/GR_el/ όπου θα βρείτε όλες τις αντιστοιχίσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μελαμινών.