Εξαιρετικό το νέο roll top σε high gloss της REHAU

Το Rauvolet brilliant line είναι το νέο τυποποιημένο και καινοτόμο roll top από την REHAU σε τέσσερα χρώματα λευκό, antique λευκό, μπεζ και μαύρο, που αποτελούν αρμονική επέκταση στην γκάμα των HIGH GLOSS  και αντιχαρακτικών επιφανειών RAUVISIO BRILLIANT. 

Για την τέλεια ισορροπία των επίπλων, τα χρώματα του roll top RAUVISIO BRILLIANT έχουν συνδυαστεί απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους και έτσι η REHAU, πρώτη σας προσφέρει μία αποκλειστική λύση roll top χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική τελειότητα και τον  σχεδιασμό της κουζίνας σας. Το συναρμολογημένο roll top είναι εύκολο στην εγκατάσταση, με έναν καλά ισορροπημένο μηχανισμό (Σύστημα C3 κασετίνα), και οδηγούς σε high gloss,  με κορυφαία ποιότητα REHAU που θα κάνει την κουζίνας σας να ξεχωρίζει.

Διαθέσιμες διαστάσεις:  600mm x 1000mm – 600mm x 1.500mm – 900 X 1.000mm – 900 X 1.500mm

Ταινίες περιθωρίου υψηλής ποιότητας κι αντοχής! 

Η αυξανόμενη ζήτηση για καλό σχεδιασμό και εμφάνιση σε συνδυασμό με υψηλή  ποιότητα προϊόντος, παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατασκευή επίπλων. H REHAU είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που δίνει λύσεις στον επαγγελματίας για οποιαδήποτε επιφάνεια χρησιμοποιεί στις κατασκευές του, παρέχοντας 100% ταιριάσματα για όλες τις επιφάνειες. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις σας, η REHAU έχει τη σωστή λύση για κάθε επιθυμία σας όσον αφορά το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την επεξεργασία.

Τέσσερις υποσχέσεις της REHAU στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε:

1. 100% ταιριάσματα για οποιαδήποτε επιφάνεια

2. Πιστοποιημένες ταινίες περιθωρίου Made in Germany με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

3. Όλα τα επίπεδα από το εξαιρετικό mat έως το απόλυτο mirror gloss.

4. Απεριόριστη ποικιλία επεξεργασίας και διακόσμησης

Η ποικιλομορφία στον διακοσμητικό σχεδιασμό έχει εξαιρετική σημασία για την Rehau

H προϊόντική γκάμα της REHAU περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 ενεργά χρώματα για επιφάνειες που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την κατασκευή επίπλων. Περίπου 1.500 νέα χρώματα προστίθενται κάθε χρόνο. Πρώτον, τα διακοσμητικά decor και τα χρώματα ταιριάζουν απόλυτα με τις συλλογές όλων των κορυφαίων κατασκευαστών μελαμινών στον κόσμο και δεύτερον, η REHAU προσφέρει ιδανικές επιλογές για την ανάπτυξη των εξειδικευμένων σχεδίων. Με την πολυετή τεχνογνωσία η REHAU είναι σε θέση να προσφέρει μία κατάλληλη διαδικασία κατασκευής για κάθε απαίτηση.