ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ: 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Ξυλεμπορίου, των υλικών επιπλοποιίας και της επεξεργασίας επιφανειών

Η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη και δυναμική Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Ξυλεμπορίου, των υλικών επιπλοποιίας και της επεξεργασίας επιφανειών.

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της, εξακολουθεί την ανοδική πορεία της συνεχούς ανάπτυξης και προόδου, με κεντρικό άξονα το προσωπικό ενδιαφέρον και τις εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις των ιδρυτών της.
Η εταιρία συνδυάζει την εμπειρία με την τεχνογνωσία, την παράδοση με την τεχνολογία και τον οικογενειακό χαρακτήρα – που διατηρείται και από τη νεότερη γενιά – με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης.

Σήμερα η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, αναγνωρίζοντας έτσι την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των επαγγελματιών για μεταποιητικές εργασίες υψηλού επιπέδου με ταχύτητα και συνέπεια. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου μας προσωπικού μπορεί να  προσφέρει στον επαγγελματία του χώρου, πάντα σε ανταγωνιστικούς χρόνους και κοστολόγια, μια σειρά από υπηρεσίες  όπως: Κοπή Επιφανειών, συγκόλληση περιθωρίων,
εργασίες CNC, πολυτρυπανισμός, κινησιές, φυράμια, τρύπες, καμπύλα, ανάλυση Μέτρων Κατασκευών.

Εκτός της κατασκευαστικής μονάδας, υπάρχει σύγχρονη έκθεση, άρτια οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι με μεγάλο απόθεμα προϊόντων και μηχανοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Πάνω από όλα όμως η εταιρεία διαθέτει ένα εξαιρετικό επιτελείο άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πελατών της με διάθεση να προσφέρουν πάντα το καλύτερο.

Η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. έχοντας βασικό στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της συνεχίζει και στο 2022 το επενδυτικό της πρόγραμμα. Έτσι έχει δρομολογηθεί για το τρέχον έτος η μεταστέγαση του κατασκευαστικού τμήματος σε νέο μεγαλύτερο χώρο και η προσθήκη στην παραγωγή ακόμα νεότερου μηχανολογικού εξοπλισμού
Η υποδομή και η εμπειρία της επιχείρησης, της επιτρέπει να διαθέτει μια πλουσιότατη ποικιλία προϊόντων στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Παράλληλα παρακολουθώντας από κοντά τις διεθνείς τάσεις μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων προσαρμοσμένα ξεχωριστά στις ανάγκες του κάθε πελάτη και επιχείρησης.

Επιπλέον η εταιρεία, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλυτέρων οίκων του κλάδου – τόσο Ελληνικών όσο και Ευρωπαϊκών – έχει κερδίσει για πολλές από αυτές τον τίτλο του Επίσημου Διανομέα των προϊόντων τους στην Ελλάδα.
Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας με νέα προϊόντα άριστης ποιότητας και σχεδιασμού, φέρνουν την ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον σεβασμό όλων όσων δραστηριοποιούνται στον χώρο του ξύλου και της δίνει την δύναμη για να συνεχίσει μαζί με εσάς δυναμικά μπροστά.