Νέο showroom από την Bodengroup

Τους τελευταίους μήνες, η Bodengroup σχεδιάζει μια νέα στρατηγική ευθυγράμμιση.

Βασικό στοιχείο της είναι η εφαρμογή ενός νέου ιστότοπου που ήδη έχει  κυκλοφορήσει καθώς και η δημιουργία νέου Show Room.

Η νέα στρατηγική ευθυγράμμιση περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που επηρεάζει σχεδόν κάθε τομέα της εταιρείας: “Το προφίλ μας  βρίσκεται στον πυρήνα της νέας στρατηγικής μας. Θα καθοριστεί με μεγαλύτερη σαφήνεια στο μέλλον. Υποστηρίζουμε  NEA προϊόντα για  ένα υγιές οικιακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Κατά συνέπεια, ολόκληρη η  νέα γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας  ευθυγραμμίστηκε επίσης σταθερά με την προτεραιότητα της «υγιούς ζωής»”.

Η εταιρεία κατασκευάζει επί του παρόντος και ένα νέο εκθεσιακό και επικοινωνιακό κέντρο στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα για να φέρει τα προϊόντα των εργοστασίων που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο  και την αξίωση της επωνύμων  Brands  ακόμα περισσότερο στη ζωή για τους εμπορικούς εταίρους στο μέλλον.

Η επέκταση σε εξειδικευμένους και αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είναι ένα άλλο στοιχείο στη νέα ευθυγράμμιση. Η παρουσία της εταιρείας στην  Ελλάδα επεκτείνεται περαιτέρω.

Η εστίασή μας είναι στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών μάρκετινγκ και πωλήσεων. Η πλατφόρμα στο Διαδίκτυο δημιουργεί ένα κεντρικό κανάλι για να προσφέρει νέο ψηφιακό περιεχόμενο και υπηρεσίες: “Τα επεκτείνουμε συνεχώς με σκοπό να προσφέρουμε στους τελικούς καταναλωτές μια συνεπή εμπειρία καθ ‘όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού ταξιδιού τους στα Show Rooms των αντιπροσώπων μας”.

Ο νέος ιστότοπος της εταιρείας έχει μια εντελώς φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση, ακόμη και το λογότυπο έχει επανασχεδιαστεί.

Το στούντιο δωματίου (Room Studio) έχει επίσης επανασχεδιαστεί: οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες των δικών τους χώρων και να εφοδιάσουν αυτούς τους χώρους με τα νέα προϊόντα της Bodengroup

Τα Νέα οικολογικά Ξύλινα δάπεδα, Avatara, Dureco, Laminate και Design floorings LVT, είναι διαθέσιμα στους τελικούς καταναλωτές σε επιλεγμένα show room δαπέδων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Bodengroup Flooring Products
Σαρανταπόρου 19
11144, Αθήνα
2102280522
www.bodengroup.gr
info@bodengroup.gr