Άνοιξε επίσημα η SCM Τουρκίας

Με το άνοιγμα της νέας θυγατρικής SCM Turkey στην Κωνσταντινούπολη, ο Ιταλικός Όμιλος ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου με μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και μηχανικών πωλήσεων. Ο στόχος είναι να παρασχεθούν στις τουρκικές επιχειρήσεις ξυλουργικής ακόμη πιο άμεσες, εκτεταμένες και ολοκληρωμένη βοήθεια.

Η επένδυση αυτή τη νέα θυγατρική, με 100% ιταλικά κεφάλαια, στοχεύει στην παροχή άμεσων, ευρέων πωλήσεων και τεχνικής βοήθειας σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου, από τους τεχνίτες μέχρι τις μεγάλες βιομηχανίες και σε κάθε στάδιο του πελάτη σχέσεις, από την προ-μεταπώληση.

Η SCM εξυπηρετεί την τούρκικη αγορά για πολλά χρόνια, συνεργαζόμενη με τις σημαντικότερες εταιρείες διανομής της χώρας, προκειμένου να παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς εφαρμογών ξυλουργικής: βιομηχανία επίπλων, παραγωγή παραθύρων και θυρών, κατασκευή ξύλου και βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

Το άνοιγμα της SCM Turkey είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά σε αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης και ακόμη πιο εξειδικευμένης αγοράς.

Είναι δε, μέρος ενός στρατηγικού εμπορικού σχεδίου που βασίζεται σε συνεπείς, σταθερές επενδύσεις που στοχεύουν στην εξασφάλιση μιας ολοένα και πιο διαδεδομένης επαγγελματικής παρουσίας παγκοσμίως και στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας δικτύου των θυγατρικών και των αντιπροσώπων της για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δεξιότητες αφιερωμένες σε όλες τις τεχνολογίες και εφαρμογές λογισμικού που συνδέονται στο πάνελ, μασίφ ξύλο και διαδικασίες ξυλουργικής.