Αποκλειστική συνεργασία Stassinopoulos Wood Experts  – TILO

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης ποιοτικών προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της η Stassinopoulos Wood Experts ξεκίνησε νέα αποκλειστική συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία TILO. Η TILO μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής parquet προσφέρει μια πλούσια γκάμα δαπέδων που καλύπτει όλες τις σύγχρονες & μοντέρνες αρχιτεκτονικές τάσεις.

ΤILO: Ποιότητα από την Αυστρία – Από το 1950
Mε την ίδρυση της ως ξυλουργείο στο Λόχσμπουργκ, σήμερα είναι μια διεθνώς επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση. Με περισσότερους από 250 υπαλλήλους, τα υψηλής ποιότητας  δάπεδα tilo, εξακολουθούν να παράγονται στον τόπο παραγωγής στο Άνω-Αυστριακό Lohnsburg.

Αναπτύσσοντας και κατοχυρώνοντας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το σύστημα τοποθέτησης “ParkettFIX” για παρκέ δάπεδα, η tilo κέρδισε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά. Ένα ορόσημο στην ποιότητα των ξύλινων δαπέδων. Η tilo ανέπτυξε μια ολιστική ιδέα για μια επιτυχημένη συνεργασία. Με μια ελκυστική και μοντέρνα παρουσίαση προϊόντων και επωνυμιών, δημιουργήθηκε μια επανατοποθέτηση στην αγορά για τους συνεργάτες της και για την tilo.

Φροντίδα και αγάπη για το ξύλο ως υλικό
Γνωρίζει την κάθε πτυχή αυτού του υλικού, το καταλαβαίνει, το επεξεργάζεται και το βελτιώνει. Ταξινομεί πολλούς τύπους ξύλου με το χέρι για να επιλέξει τα πιο όμορφα σχέδια και υφές. Γι ‘αυτό, αποφάσισε  από την αρχή να χρησιμοποιεί  κατά κύριο λόγο αυστριακό ξύλο από βιώσιμη δασοκομία.

Φροντίδα και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
Επιλέγει προσεκτικά υγιή, βιώσιμα και περιφερειακά υλικά για τα δάπεδα. Πρώτες ύλες που λαμβάνονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Τα φυσικά έλαια και βερνίκια χρησιμοποιούνται επίσης για τη θεραπεία και τη διατήρηση της αξίας των δαπέδων.

Ως κατασκευαστής ξυλείας με πιστοποίηση FSC® και PEFCTM, δίνει προσοχή από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες.

Τα δάπεδα tilo φέρουν το πιστοποιητικό TÜV Proficert και τη σφραγίδα έγκρισης IBR. Αυτό σημαίνει ότι έχουν δοκιμαστεί για εκπομπές και επιβλαβείς ουσίες. Οι συνεχιζόμενοι εξωτερικοί έλεγχοι και δοκιμές εγγυώνται σταθερά υψηλή ποιότητα.

Ζώντας με ξύλο
#ΠΑΡΚΕ
Το παρκέ είναι ζεστό, ζωντανό, μοναδικό – και απίστευτα διαφορετικό. Ανάλογα με τη επιλογή, τη διακόσμηση και την επιφανειακή επεξεργασία, φαίνεται πάντα διαφορετικό! Οι συλλογές παρκέ σάς δίνουν την δυνατότητα να βρείτε ένα δάπεδο που ταιριάζει στη ζωή σας από την αρχή.

Το παρκέ δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση διαβίωσης – σε κάθε θέαμα και κάθε φορά που το περπατάτε. Με το tilo, η επιλογή είναι απόλαυση: επιλέξτε «ήρεμο», «ζωντανό» ή «ρουστίκ» έτσι ώστε το πάτωμα σας να ταιριάζει τέλεια με τα έπιπλα.

Μοντέρνο και ζωντανό. Ένα νέο αίσθημα ζωής.
Περπατήστε χωρίς παπούτσια πάνω από ζεστό ξύλο, εισπνεύστε το άρωμά του, νιώστε τη δομή της επιφάνειας: ένα παρκέ δάπεδο είναι κάτι περισσότερο από ένα δάπεδο, είναι ένα αίσθημα ζωής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της  tilo λούζουν  τα δωμάτια σε ένα φιλικό φως, τα καθιστά το επίκεντρο της οικογενειακής ζωής και έχει θετική επίδραση στην ευημερία μας.

Το παρκέ είναι ζεστό, πραγματικό, μοναδικό και συνεχώς σε κίνηση. «Είναι ζωντανό», λέει ο εραστής. «Λειτουργεί», λέει ο ειδικός. Όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: το παρκέ δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση διαβίωσης.

Η Stassinopoulos Wood Experts έχει την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα των προϊόντων της TILO.

Stassinopoulos Wood Experts.
Παλλήνη,
Λ. Σπάτων 122,
www.stassinopoulos.gr