Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της VEKO

Η VEKO έκλεισε 3 δεκαετίες ζωής και το γιόρτασε με μία μεγάλη εκδήλωση παρουσία συνεργατών από όλο τον κόσμο.

Την 1η Απριλίου, η VEKO καλωσόρισε τους συνεργάτες της από όλο τον κόσμο στις εγκαταστάσεις της στα Τίρανα για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της εταιρείας. Μιας εταιρείας που αφήνει έντονο το αποτύπωμα της στα προϊόντα ξύλου (Veko Timber), τα δάπεδα (Veko Floor), τα έπιπλα διαμόρφωσης κήπου (Veko Garden) και τα έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής (Veko Concept).

Στο πλαίσιο του εορταστικού αυτού event οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο, που μαζί με τα προϊόντα της εταιρείας φιλοξενεί κορυφαία ονόματα τόσο στο χώρο του επίπλου αλλά και στο χώρο του δαπέδου, καθώς και τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διαχείρισης της VEKO, γνωρίζοντας εκ των έσω τα προϊόντα και τις λειτουργίες του ομίλου.

Στη συνέχεια της επίσκεψης στoυς χώρους της εταιρείας έγινε παρουσίαση κάποιων εκ των μεγαλύτερων έργων που έχει συμμετάσχει και ολοκληρώσει η VEKO, όπως η ανακαίνιση του Εθνικού Θεάτρου Όπερας και Μπαλέτου της Αλβανίας, η ανακατασκευή του Ζωολογικού Κήπου και η διαμόρφωση του δημοσίου πάρκου αναψυχής στη λίμνη των Τιράνων. Παρουσιάστηκαν επιπλέον οι καινοτομίες στις οποίες επενδύει η εταιρεία τόσο στο πλαίσιο βελτιστοποίησης των λειτουργιών και προϊόντων της όσο και της συμβολής της στην αειφόρο διαχείριση των φυσικών πόρων.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τη δεξίωση, που παρατέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα που χρωματίστηκε από μουσική και υπέροχες ερμηνείες.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά τους, οι ιθύνοντες της εταιρείας, σημείωσαν:

«Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συμμετέχετε μαζί μας στον εορτασμό των 30 χρόνων μας. Είναι τιμή μας που είσαστε κοντά μας και η παρουσία σας κάνει αυτό το ορόσημο ακόμη πιο ξεχωριστό. Ας φέρουμε μαζί μας τις αναμνήσεις μιας αξέχαστης εκδήλωσης».