Διακοσμητικές επιφάνειες τοίχου από τη FINELINE

Οι διακοσμητικές επιφάνειες τοίχου MIGA, που στη χώρα μας αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας FINE LINE, είναι η πιο σύγχρονη πρόταση στην εσωτερική διακόσμηση.

Είναι κατασκευασμένες από πλαστικό υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για τα παιδιά (κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό που φτιάχνεται και το κυπελάκι του γιαουρτιού). Προορίζονται για εσωτερική χρήση και το χρώμα τους παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο εφόσον δεν εκτεθούν άμεσα στο ηλιακό φως.

Η μεγάλη ποικιλία του προϊόντος σε σχέδια, χρώματα και υφές απελευθερώνει την δημιουργικότητά σας και σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα και γρήγορα την εικόνα οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου.

Για μεγαλύτερη ευελιξία διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτους περισσότερους από 13 κωδικούς, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας www.fineline.com.gr., μαζί με φωτογραφίες από την εφαρμογή των προϊόντων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους και βίντεο με οδηγίες τοποθέτησης των επιφανειών.

Ανάλογα τον χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε διατίθενται δυο κατηγορίες προϊόντων: MIGA LOUVER και MIGA MOULDING.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα MIGA καθώς και την αποστολή δειγμάτων.

Η FINE LINE είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρία που διαθέτει στην Ελληνική αγορά καινοτόμα συστήματα και μηχανισμούς από προφίλ αλουμινίου και πρωτότυπες διακοσμητικές λύσεις επιφανειών.                                                                                                                                                                                                                                                                              Απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστές, εταιρίες και εκθέσεις Επίπλων Κουζίνας αλλά και σε κάθε σύγχρονο επαγγελματία από το χώρο του ξύλου και επίπλου.                Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας πρωτότυπα και ποιοτικά προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την εργασία τους και θα τους διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό.

 

FINE LINE Χρήστου Δέδε 3 Αχαρνές. Τηλ. 210 2447 477 – e mail: info@fineline.com.gr