Βodengroup: Δάπεδα υψηλής ποιότητας

Η Βodengroup   είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για σύνθετους ανθρώπους που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Θεωρούμε ότι τα δάπεδο μας  αποτελούν  βασικό σχεδιαστικό στοιχείο στους χώρους διαβίωσης και εργασίας,  όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά τους. Αποτελούν , συνεπώς, τη βάση της ζωής με όλη την έννοια της λέξης. Ελπίζουμε αυτή η μοναδικότητα της ζωής να εκφράζεται μέσα από τα ξύλα που επιλέγουμε από δέντρα φυσικής ανάπτυξης και μέσα από την ποικιλία στις επιφάνειες των προϊόντων μας. Οι σειρές των δαπέδων  μας έχουν τόσα διαφορετικά επίπεδα όπως ακριβώς η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και με πολλές ιδιαίτερες πλευρές. Έχουμε πλούσια παράδοση στην δεξιοτεχνική κατεργασία προϊόντων ξύλου  και αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.

Συνδυάζοντας πάθος και μαγεία, επιδεικνύουμε απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε, επειδή αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μας.

Τα Γερμανικά δάπεδα Terhurne μπορείτε να τα δειγματιστείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα δαπέδων σε Ελλάδα και Κύπρο και διανέμονται αποκλειστικά απο την Bodengroup Flooring Products

 

Bodengroup Flooring Products

Σαρανταπόρου 19 | 11144 Αθήνα | Τ: +302102280522 | M: info@bodengroup.gr