Η εταιρεία Κατσικερός στην 8η Medwood!

Η εταιρεία ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ μετέχει για ακόμα μια φορά στην 8η Medwood με πλήρη γκάμα προϊόντων!

H καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε μηχανισμούς συρταριών έχει ένα όνομα: Megabox

Η εταιρεία KBC με τη νέα σειρά συρταριών MEGABOX αποδεικνύει ότι το τέλειο συρτάρι μπορεί να είναι και οικονομικό. Tα συρτάρια MEGABOX ξεχωρίζουν γιατί συνδυάζουν κομψότητα, λειτουργικότητα, εξοικονόμηση χώρων, όλες τις δυνατές ρυθμίσεις, αθόρυβη κύλιση και αντοχή σε βάρος (35 Kg). Tι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ποιοτικό συρτάρι;

Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων δίνει τη δυνατότητα χρήσης σε όλα τα έπιπλα του σπιτιού, έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπας, υπνοδωματίου, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, συρταριέρες γραφείων, καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους. Ειδικά στα έπιπλα κουζίνας, η ανθρακί απόχρωση έρχεται σε τέλεια αρμονία με τους μηχανισμούς ardesia (ανθρακί) της INOXA, προσφέροντας το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Tα συρτάρια MEGABOX διατίθενται σε:
Ύψος: 88 χλστ. – 120 χλστ. – 171 χλστ. – 203 χλστ.
Μήκος: – από 300 χλστ. έως 500 χλστ.
Απόχρωση: Ανθρακί, λευκή

Η νέα ikona της ΙΝΟΧΑ πιο όμορφη από ποτέ!

Η εταιρεία ΙΝΟΧΑ συνεχίζοντας την πορεία της στην κορυφή των έξυπνων συστημάτων
αποθήκευσης επίπλων κουζίνας παρουσιάζει την νέα σειρά προϊόντων ikona σε χρώμα ARDESIA (ανθρακί). Η διαχρονικά υψηλή ποιότητα των μηχανισμών COMBIS, COMPACT, τροφοθήκες, βαγονέτα, σκευοθήκες) συμπληρώνεται από τα υψηλής
αισθητικής προϊόντα. Ο λεπτός σχεδιασμός και το όμορφο ιδιαίτερο design σε συνδυασμό με την πλήρη εκμετάλλευση όλων των χώρων αποθήκευσης καθιστούν τους μηχανισμούς της σειράς ikona, τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ σε κάθε κουζίνα.

Οργάνωση ντουλάπας KBC
Η εταιρεία ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ με την πλήρη γκάμα προϊόντων KBC τα οποία αφορούν αξεσουάρ ντουλάπας, έρχεται να συμπληρώσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όποια κενά υπήρχαν στην ελληνική αγορά σχετικά με τις ντουλάπες υπνοδωματίου. Η KBC προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων (παπουτσοθήκη, παντελονοθήκη, γραβατοθήκη, ζωνοθήκη, κοσμηματοθήκη, κρεμάστρες ρούχων, ασανσέρ, καλάθια συρμάτινα, καθρέπτης, σιδερώστρα, περιστρεφόμενος μηχανισμός γωνίας κ.α.), τα οποία προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε συρόμενες και ανοιγόμενες ντουλάπες, καθώς και σε βεστιάρια. Έρχονται για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό τελικό καταναλωτή-χρήστη.

Η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην αγορά δίνει στον επαγγελματία ένα μεγάλο πλεονέκτημα πώλησης. Την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρείας ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες της MEDWOOD 2020 στις 25 Σεπτεμβρίου.