Ένας κύκλος 30 χρόνων κλείνει… ένας νέος ανοίγει!

Η εταιρεία ΚΑBAWOOD δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών επιπλοποιίας από το 1989.

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών της σε όλη την Ελλάδα έκαναν σαφές, μέσα στην πορεία του χρόνου, ότι τα αξιόλογα υλικά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο design και την ποιότητα του σύγχρονου επίπλου και οριοθέτησαν, τόσο το προφίλ της επιχείρησης, όσο και το φάσμα των προϊόντων της. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ποικιλία ειδών από επώνυμα εργοστάσια με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πιστοποιήσεις και εγγύηση ποιότητας:

•Ξυλεία μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών βιομηχανιών
•Πάγκοι και πόρτες κουζίνας
•Εξοπλισμός καταστημάτων και ξενοδοχείων
•Υλικά κατασκευής και εξοπλισμού επίπλων
•Απορροφητήρες, νεροχύτες, μπαταρίες
•Είδη κιγκαλερίας

Σήµερα, ένας κύκλος 30 χρόνων κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Η επιχείρηση αλλάζει πρόσωπο με τη νέα επωνυµία BΑtech και διοίκηση υπό τον Λευτέρη Βαρδάκα, διαμορφώνοντας νέο όραµα και θέτοντας νέους στόχους! Συνεχίζει να επενδύει σε συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές, ενώ παράλληλα χτίζει νέες σχέσεις. Η εταιρεία ενημερώνεται διαρκώς και πληροφορεί τους συνεργάτες της για όλες τις καινοτομίες στον χώρο της κατασκευής επίπλου, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ενώ αρκετά από αυτά παρέχονται σε αποκλειστικότητα.

Ειδικευμένα στελέχη στο χώρο της βιομηχανικής ξυλείας, των υλικών επιπλοποιίας και των αξεσουάρ είναι πάντα διαθέσιμα να προτείνουν τις καλύτερες και πιο σύγχρονες λύσεις στις ανάγκες της κατασκευής και του design. Η BAtech διαθέτει ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με σύγχρονο σχεδιασμό, φιλική πλοήγηση, αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, πιστοποιήσεις υλικών, βίντεο τοποθέτησης, καθώς και κίνητρα για online παραγγελίες.

Η εταιρεία εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 4ο χιλ. Συμμαχικής οδού Ωραιοκάστρου–Διαβατών στη Θεσσαλονίκη που διαθέτουν εκθεσιακό χώρο και μεγάλες αποθήκες με ετοιμοπαράδοτα υλικά. Τα περισσότερα προϊόντα βρίσκονται σε διαρκή παρακαταθήκη με σκοπό την άμεση αποστολή ή παράδοση στο χώρο του πελάτη, πάντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος της επιλογής, της εμπιστοσύνης και της πίστης του ολοένα αυξανόμενου πελατολογίου της.

4ο χιλ. Συμμαχικής οδού Ωραιοκάστρου–Διαβατών
Τ.Θ.: 69 – 570 13
Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310 640388, 2310 698820
Fax: 2310 640389
Email: info@batech.gr
Site: www.bathech.gr