Η VEKO παρουσιάζει τη νέα της σειρά προϊόντων VEKO Garden!

H VEKO, μια από τις δυναμικότερες εταιρείες με έμφαση στην ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων ξύλων, λανσάρει τη νέα της συλλογή ξύλινων επίπλων διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων. Με ακλόνητη δέσμευση στη δεξιοτεχνία, την αντοχή και την αισθητική, η νέα συλλογή φιλοτεχνημένων προϊόντων θα μεταμορφώσει τους εξωτερικούς σας χώρους σε μια φιλόξενη όαση.

Η νέα συλλογή αναδεικνύει τη διαχρονική ομορφιά  του ξύλου, αρμονικά συνδυασμένη με την κομψότητα της φύσης και το λειτουργικό σχεδιασμό. Παράλληλα, η επιλογή και η ειδική επεξεργασία εμποτισμού των πρώτων υλών εξασφαλίζει την αντοχή των τελικών προϊόντων στο χρόνο και την ανθεκτικότητά τους στα καιρικά φαινόμενα.

Ενδεικτικά, στη συλλογή περιλαμβάνονται:

 

Ξύλινες Γλάστρες

Συνδυασμός φυσικής ομορφιάς και λειτουργικότητας, αυτές οι ξύλινες ζαρντινιέρες έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να αναβαθμίσουν την κηπουρική εμπειρία αλλά και να προσφέρουν μια κομψή και ευέλικτη λύση για την ανάδειξη των φυτών και λουλουδιών.

Τα φυσικά νερά και οι θερμοί τόνοι του ξύλου προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε κήπο ή βεράντα και εναρμονίζονται με κάθε διακόσμηση. Σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας ποικιλίας φυτών αλλά και χώρων.

 

Είδη Περίφραξης

Φράχτες

Οι κλασικοί σχεδιασμοί των ξύλινων φραχτών προσθέτουν γοητεία και χαρακτήρα στο χώρο, δημιουργώντας μια απομονωμένη και γαλήνια ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα παρέχουν μία αίσθηση ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Μπορντούρες

Προσθέτοντας μία ρουστίκ πινελιά, οι ξύλινες μπορντούρες αποτελούν ένα διακοσμητικό αλλά και λειτουργικό στοιχείο στη διαμόρφωση τοπίων. Διαμορφώνοντας όρια, μονοπάτια ή ακόμα και υπερυψωμένα παρτέρια οι ξύλινες μπορντούρες δημιουργούν μια φυσική γοητεία στον εξωτερικό χώρο.

 

Ξύλινοι διάδρομοι

Σχεδιασμένοι για να εναρμονίζονται με το ειδυλλιακό περιβάλλον ενός κήπου ή μίας παραλίας, οι ξύλινοι διάδρομοι δημιουργούν άνετα μονοπάτια για τους περιπάτους και τις βόλτες.

 

Δάπεδα Deck

Η φυσική ομορφιά του πεύκου αναβαθμίζει την αισθητική κάθε εξωτερικού χώρου, ενώ η ειδική επεξεργασία εμποτισμού στην οποία υποβάλλονται οι σανίδες deck διασφαλίζει την αντοχή στα καιρικά φαινόμενα και τη διάρκεια στο χρόνο. Το δάπεδο deck φυσικής ξυλείας προσφέρει άνεση και δημιουργεί ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο τόσο στον κήπο και την αυλή όσο και στο μπαλκόνι.

Είτε αναζητάτε την ανανέωση στον εξωτερικό σας χώρο, είτε να δημιουργήσετε ένα ζωντανό κήπο, ή να προσθέσετε ζεστασιά στο υπαίθριο σας η νέα συλλογή της VEKO προσφέρει πολυποίκιλες λύσεις για να καλύψουν τις ανάγκες σας με τη διαχρονική γοητεία του ξύλου.

Επισκεφθείτε το site της εταιρείας https://veko-al.com/en/ για να μάθετε περισσότερα για ολόκληρη τη συλλογή ξύλινων επίπλων διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων που κατασκευάζονται με έμφαση στη βιωσιμότητα, έχοντας λάβει και πιστοποίηση FSC, καθώς η VEKO προμηθεύεται την ξυλεία της από δάση ελεγχόμενης υλοτόμησης και εξασφαλίζει φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές κατά τη διαδικασία παραγωγής για τη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου.

VEKO Group
El: info@veko-al.com
T: +30 694 2467968
W: veko-al.com/en/