Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή της ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. στο εργοστάσιο της SAIB

Η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. οργάνωσε μια εξαιρετική κι άρτια οργανωμένη επιχειρηματική αποστολή, με σκοπό να παρουσιάσει στους καλεσμένους της, την νέα collection της SAIB.

Η αποστολή που αποτελούνταν από κατασκευαστές επίπλων, κουζίνας και ντουλάπες με την άρτια οργάνωση της εταιρείας, κατέφθασαν στο Μιλάνο στις 10 Ιανουαρίου και τις δυο μέρες που ακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας SAIB. Εκεί είχαν την δυνατότητα να δουν όλα τα νέα προϊόντα της, αλλά και να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας αυτών.

Αυτό που εντυπωσίασε άπαντες όμως ήταν η νέα collection της SAIB η οποία σίγουρα θα κερδίσει όλους τους επαγγελματίες και η οποία θα ενσωματωθεί τάχιστα σε όλες τις νέες κατασκευές. Το όνομα της, αλλά και η γκάμα συνολικά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην 8η Medwood, στις 25 Σεπτεμβρίου. Επισκεφθείτε το περίπτερο της εταιρείας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. για να την γνωρίσετε από κοντά!

Λίγα λόγια για την SAIB
Η SAIB, είναι μια από τις κορυφαίες ιταλικές εταιρίες παραγωγής επιφανειών, η οποία έχει επενδύσει σημαντικά σε υπερσύγχρονα εργοστάσια οικολογικής βιωσιμότητας που μπορούν να υλοποιήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι γραμμές παραγωγής εξασφαλίζουν παραγωγή άνω των 2000 κυβικά μέτρα ημερησίως και με πάνω από 300 διακοσμητικά. Η συνεχής αναζήτηση νέων διακοσμητικών προϊόντων και η εστίαση στην καινοτομία οδήγησε την SAIB σε αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες διεθνείς εταιρείες, όπως η BASF. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία αναπτύχθηκε η σειρά LIGHT, η οποία είναι μοριοσανίδα με ειδικό βάρος μικρότερο κατά 20% συγκριτικά με ένα κοινό panel. Άξια αναφοράς είναι και η σειρά COVERIGHT, όπου και δημιουργήθηκε το SILVERBOARD, το πρώτο panel μελαμίνης με φυσικά αντιβακτηριακή επιφάνεια 100%.