Νέα συλλογή ηλεκτρικών συσκευών Franke

Η κουζίνα δεν είναι απλά ένα υπέροχο μέρος στο οποίο περνάμε πολύ χρόνο. Η κουζίνα αντανακλά την προσωπικότητά μας. Στην Franke το γνωρίζουμε καλά αυτό και θέλουμε να είμαστε σίγουροι πώς ο χρόνος σας μέσα στην κουζίνα θα είναι ακόμα πιο ευχάριστος. Γι΄ αυτό το λόγο η Franke δημιούργησε νέες σειρές ηλεκτρικών συσκευών κουζίνας που συνδυάζουν άριστα την ποιότητα και την κομψότητα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να είστε άνετοι στην καρδιά του σπιτιού σας, κάθε λεπτό της ημέρας.
Οι συσκευές μας ξεχωρίζουν μέσα από την εκπληκτική άνεση που διαθέτουν προς τον χρήστη. Δίχως να έχει σημασία ποια σειρά προϊόντων διαλέξετε, οι ανάγκες που έχετε για μια μοντέρνα κουζίνα θα εκπληρωθούν, δημιουργώντας μια ικανοποιητική μαγειρική εμπειρία.

Mythos 

Αυτό που θέλατε πάντα από την κουζίνα σας: Απόλυτη ακρίβεια με την υπογραφή της Franke – μια έννοια που η σειρά Mythos εκπροσωπεί.
Τεχνική τελειότητα, κομψότητα και δυναμικός σχεδιασμός είναι τα στοιχεία που κάνουν τη σειρά Mythos μια κλασσική επιλογή.

Maris 

Όλοι έρχονται πιο κοντά στo χώρο της κουζίνας. Με τη σειρά Maris, η Franke δημιούργησε εξαιρετικές λύσεις για την οικογενειακή κουζίνα. Οι ηλεκτρικές συσκευές της σειράς θα σας εκπλήξουν, χάρη στις τεχνικές λεπτομέρειες και τον αξιοσημείωτο σχεδιασμό. Με ανοξείδωτα στοιχεία προσδίδουν μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο της κουζίνας.

Smart 

Σε ένα ζωηρό σπίτι ή σε ένα χαρούμενο μικρό διαμέρισμα, η σειρά Smart έχει τις λύσεις, που προσαρμόζονται τέλεια στις ανάγκες σας για την κουζίνα. Και αυτό δεν είναι αληθές μόνο από τεχνικής πλευράς. Η σειρά Smart συνδυάζει τη δημιουργικότητα και παρέχει μια εμπνευσμένη γκάμα χρωμάτων που ταιριάζει σε κάθε στυλ κουζίνας.