ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. | Ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας

Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συμμετέχει στην 8η έκθεση MEDWOOD 2022, την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο των υλικών και των μηχανημάτων του ξύλου και του επίπλου.

Η εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε διατηρεί επί σειρά ετών συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, αλλά και της χώρας μας, με σκοπό να παρέχει στους πελάτες της, την καλύτερη και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, την οποία εκθέτει και προωθεί μέσω των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών της. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται από την εταιρεία μας, τηρούν υψηλές προδιαγραφές και συνδυάζουν την καινοτομία, την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα, το άψογο design και την εργονομία, ότι χρειάζεται δηλαδή, ο σύγχρονος επαγγελματίας.

Στο πλαίσιο λοιπόν της MEDWOOD 2022, θα παρουσιαστούν πολλά καινοτόμα προϊόντα σε πρώτη παρουσίαση.

Από την εταιρεία CRISCO θα δούμε μεγάλη ποικιλία καρφωτικών εργαλείων αέρος, χειρός, ηλεκτρικών και μπαταρίας, για κάθε είδους εργασία. Νέο μοντέλο για πρόκα έως 90mm, το CR S-90D. Πανίσχυρο, στιβαρό και ταχύ, με στενή μύτη για ακρίβεια καρφώματος, καθώς και σύστημα επαναληπτικού καρφώματος, είναι ιδανικό για ξυλουργική, στέγες, προκατασκευές,  κιβωτιοποιία και παλετοποιία.

Νέο μοντέλο επίσης, για συνδετήρα Σειράς V800, με πλάτος 11mm και μήκος από25 έως 50mm, το CR G50S HD. Το πιο ελαφρύ και πιο δυνατό μοντέλο που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, κορυφαίο ανάμεσα στα εργαλεία ιδίου τύπου της αγοράς.

Από την VIRUTEX παρουσιάζεται η νέα μηχανή συγκόλλησης περιθωρίων
 EB140 PLC Pre-Milling. Μια μηχανή συγκόλλησης με Προπλάνες που  ξεχωρίζει για την Υψηλή της απόδοση και το μειωμένο της μέγεθος (ΜΟΝΟ 2,25m μήκος). Επιτρέπει υψηλής ποιότητας συγκόλληση περιθωρίων και
τέλειο φινίρισμα της ταινίας. Έχει γρήγορη, εύκολη και σταθερή ρύθμιση που επιτυγχάνεται χάρη στους ψηφιακούς μετρητές και στην ψηφιακή οθόνη αφής.

Στην γκάμα των Ηλεκτρικών Εργαλείων της VIRUTEX προστίθεται το καινούργιο Ρούτερ ΑΒ181VD για φεράμια. Eύκολο στην χρήση, κάνει το φρεζάρισμα γρήγορα και με ακρίβεια. Είναι εξοπλισμένο με ισχυρό μοτέρ των 1.000W,
με ηλεκτρονικό έλεγχο για τη ρύθμιση της ταχύτητας και τη διατήρησή της σταθερή, ανεξάρτητα από το φορτίο που δέχεται.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή των φεραμιών του νέου συστήματος σύνδεσης OVVO™ εξοικονομεί  χρόνο στην συναρμολόγηση και επιτρέπει την μεταφορά των επίπλων σε επίπεδες συσκευασίες, εξοικονομώντας έτσι, χρόνο και όγκο. Δεν  απαιτείται να χρησιμοποιήσετε εργαλεία, βίδες ή κόλλα για την σύνδεση των πάνελ. Το σύστημα ΟVVO™ είναι η ασφαλής λύση για να ενωθούν δύο κομμάτια εύκολα, χωρίς τα παραδοσιακά συστήματα σύνδεσης.

Νέα επίσης μοντέλα, είναι η Βούρτσα παλαίωσης ξύλου ST-62, το Κουρευτικό & Ρούτερ Γαλλικής ποταδέλας FP114, το σύστημα για το σκάψιμο του Κρυφού Μεντεσέ σε κάσα-πόρτα FR129VB+, καθώς και η σειρά εργαλείων μπαταρίας ΑΤΒ, που περιλαμβάνει τρία είδη Δραπάνων, Σέγα και Δισκοπρίονο, που λειτουργούν με την ίδια μπαταρία.

Επόμενη στάση του επισκέπτη, η εταιρεία FASCO. Εδώ παρουσιάζονται για πρώτη φορά τρία νέα καρφωτικά πιστόλια αέρος. Για βελονάκι σειράς 14, το F20Α FN-50 FS μέχρι 50mm και το F30AT FN 64, μέχρι 64mm. Από το πολυβραβευμένο LignoLoc System, το μοντέλο F60CN15WPS90 που δέχεται ξύλινες πρόκες έως και τους 9 πόντους,. Με την δύναμη της λιγνίνης που περιέχεται στις Ξύλινες πρόκες, επιτυγχάνονται συνδέσεις επιφανειών με γρήγορο και άκρως οικολογικό τρόπο. Στιβαρό τελικό αποτέλεσμα, που δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Αξιοπρόσεκτη καινοτομία της MAFELL, το ΝΕΟ μοντέλο του εξαιρετικά επιτυχημένου φορητού πολυτρύπανου καβίλιας, DDF40, με ισχύ 900Wγια συνδέσεις με απόλυτη
ακρίβεια. Δυνατά σημεία της, ο πολύ πιο εύκολος τρόπος χρήσης, η μεγαλύτερη γκάμα συνδέσεων που μπορεί να επιτύχει και οι τρείς νέοι οδηγοί που συμπεριλαμβάνονται
στην βασική έκδοση.

Ο αυλακωτής NFU 50 επίσης, είναι ένα μοναδικό, ασυναγώνιστο προϊόν
και διατίθεται μόνο από τη MAFELL. Για Πρώτη φορά, ένα εργαλείο χειρός έχει τη δυνατότητα με ένα πέρασμα να κατασκευάσει πατούρα πλάτους 60mm και βάθους 50mm ! Όχι μόνο κάθετα, αλλά και με κλίση 45°. Με τον μοναδικό ενσωματωμένο οδηγό ευθείας κοπής που διαθέτει, εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια σε κάθε κατασκευή. Είναι δηλαδή, η ιδανική μηχανή για διαμήκεις  ή κάθετες αυλακώσεις, κατασκευή μόρσων, κατασκευή καφασωτών, άνοιγμα καναλιών για γραμμές ηλεκτρισμού, ύδρευσης κ.λπ., εφαρμογή προκατασκευασμένων τοίχων ή ενδιάμεσων πατωμάτων σε ξύλινα σπίτια.

Η εταιρεία WOOD REPAIR με το πρωτοποριακό σύστημα γεμιστικών ρωγμών, διευρύνει την γκάμα της με το  Σετ Plus+ Kit. Είναι ένα πλήρες κιτ που περιέχει όλα τα σημαντικά εργαλεία για να κάνετε τέλειες επιδιορθώσεις, είτε είστε επαγγελματίας με μικρότερες παραγωγικές απαιτήσεις, είτε ερασιτέχνης. Νέα επίσης  προσθήκη στα προϊόντα της, τα Θερμικά Πιστόλια Μπαταρίας, BCD540KF, με μπαταρίες Li-Ιon 18V με 2,0Αh & 5,0Ah. Αξιοσημείωτη είναι και η καινοτομία της E800 Aqua+, μία μοναδική γεμιστική μαστίχη με εξαιρετικό υδατοαπωθητικό αποτέλεσμα, σταθερή και δυνατή πρόσφυση, έτοιμη προς χρήση, χωρίς τοξικά, κατάλληλη για επισκευές ξύλου, ακόμη και χωρίς επεξεργασία φινιρίσματος της επιφάνειας.

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Έκθεση τα Καινοτόμα Πάνελ OUTDECO®, η μοναδική λύση για τη διακόσμηση εξωτερικών & εσωτερικών χώρων, που συνδυάζει στυλ, ανθεκτικότητα, ατέλειωτες δυνατότητες αξιοποίησης και θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα!

Τα διακοσμητικά αρθρωτά πάνελ OUTDECO® κατασκευάζονται από συμπιεσμένη σκληρή ξυλεία, αυστραλιανού ευκαλύπτου, χωρίς χημικά πρόσθετα, φορμαλδεΰδες κ.λπ. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε εξωτερικές συνθήκες σε όλα τα κλιματικά περιβάλλοντα της Ευρώπης.

Έχουν 10 χρόνια εγγύηση από τη σήψη, το φούσκωμα ή την αποφολίδωση του υλικού.

Μοναδικό όριο εφαρμογών, Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

crisco.gr
Λεωφ. Αθηνών 167 Χαϊδάρι – Αθήνα 12461
E: info@crisco.gr
Τ: 2105817319, 6948549795