Νέα συνεργασία της ITALKROM με τη FRATELLI ZUCCHINI SPA

Η ITALKROM, με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων για τους επαγγελματίες και τις παραγωγές ξύλινων κατασκευών και τη βιομηχανία των μεταλλικών κατασκευών, ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρία παραγωγής σφραγιστικών, συγκολλητικών και μονωτικών προϊόντων και σιλικόνων, FRATELLI ZUCCHINI SPA.

Η εταιρία Fratelli Zucchini, με ιστορία ήδη από το 1930, επεκτείνει στα τέλη της δεκαετίας του 1950 τη δραστηριότητά της και στην παραγωγή συγκολλητικών και σφραγιστικών για τη βιομηχανία και τους επαγγελματίες. Τα προϊόντα της προορίζονται για διάφορους τομείς παραγωγής, όπως τη βιομηχανία υποδημάτων, τις κατασκευές, την οικοδομή, τη βιομηχανία κουφωμάτων και επεξεργασίας γυαλιού, τη μηχανική εγκαταστάσεων, τη βιομηχανία επίπλων και οικιακών συσκευών, την αυτοκινητοβιομηχανία και την ναυπηγική.

Η διαχείριση και η παραγωγή της Fratelli Zucchini είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Ποιότητας ISO 9001/2015, δίνοντας έμφαση στον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας, για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και τη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση, χάρη στην πολυετή εμπειρία της.

Τα προϊόντα Zucchini, περιλαμβάνουν:

  • Σφραγιστικά και συγκολλητικά υψηλής ποιότητας, βασισμένα στην παραγωγική τεχνολογία Pure MS Polymers. Χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στη χρήση, τον χρόνο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, ευκολία στην εφαρμογή, υψηλή ελαστικότητα, μηδενική απώλεια όγκου, χρησιμοποιούνται τόσο για τη στεγανοποίηση και αδιαβροχοποίηση κατά την παραγωγή, π.χ. στις ενώσεις τύπου “V” ή “L” των κουφωμάτων, όσο και για την εγκατάσταση και την τοποθέτηση. Επιπλέον, είναι βαφόμενα και δεν περιέχουν επικίνδυνες ισοκυανικές ενώσεις. Τέλος, χρησιμοποιούνται για τη συγκόλληση, μόνωση και στεγανοποίηση πλήθους υλικών, όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, αλουμίνιο, λαμαρίνα, τσιμέντο, πέτρα, plexiglas, πλαστικά, κεραμικά πλακίδια κ.α.
  • Ουδέτερες σιλικόνες για την τοποθέτηση γυαλιού σε ξύλινα, αλουμινίου ή PVC κουφώματα και την βιομηχανία των υαλοπινάκων. Χαρακτηρίζονται από υψηλή διαύγεια, ελαστικότητα και αντοχή στις UV ακτινοβολίες.
  • Σειρά προϊόντων για τον κλάδο επισκευής οχημάτων και τη βιομηχανία μετάλλου και μεταλλικών κατασκευών, βασισμένα στην παραγωγική τεχνολογία Pure MS Polymers, όπως αρμόκολλες και κόλλες αντικατάστασης παρ-πριζ με πιστοποίηση εξόδου οχήματος 60 λεπτά μετά την εφαρμογή.
  • Τέλος, σειρά προϊόντων για τη μόνωση σκεπών, εποξικές κόλλες δύο συστατικών αφρούς διογκούμενης πολυουρεθάνης και διάφορα συγκολλητικά, σφραγιστικά και συμπληρωματικά προϊόντα.

Δείτε και περισσότερες πληροφορίες εδώ.