Νεο webinar της SCM για την τεχνολογία Click Furniture στις 8 Ιουλίου

Η νέα ψηφιακή εκδήλωση της SCM, σε συνεργασία με την Välinge Innovation, θα πραγματοποιηθεί  στις 8 Ιουλίου, για να παρουσιάσει τις μελλοντικές ευκαιρίες που ανοίγονται με την τεχνολογία επίπλων Threespine® και τις τελευταίες νέες συμμετοχές της Celaschi για τη βιομηχανία.

Η τεχνολογία Threespine® click παρουσιάζει μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση σε όλο τον κόσμο, χάρη επίσης στις αυξημένες πωλήσεις σετ επίπλων σε απευθείας σύνδεση. Πρόκειται για ένα σύστημα που αλλάζει δρσττικά τη φιλοσοφία κατασκευής και τον χρόνο συναρμολόγησης στον τομέα, για έναν συμβατό, πρακτικό και εξαιρετικά ελκυστικό σχεδιασμό που είναι επίσης βιώσιμος και προσιτός σε όλους.

Εξετάζοντας προσεκτικά τις τελευταίες τάσεις και τα νέα σενάρια που ανοίγει η τεχνολογία Threespine®, η SCM έχει επενδύσει στην έρευνα και την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων στα μηχανήματα “πάνελ κλικ”. Οι ίδιες νέες συμμετοχές θα βρίσκονται στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Välinge Innovation, τη σουηδική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το σύστημα κλικ Threespine®.

Το διαδικτυακό σεμινάριο που θα διαρκέσει μια ώρα θα προβληθεί στις 8 Ιουλίου στις 9.00πμ και 5.00μμ (GMT + 2), επιλέγοντας μία από αυτές τις δύο συνεδρίες κατά την εγγραφή σας και θα μεταδοθεί σε επτά γλώσσες (Ιταλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και Κινέζικα).

Ομιλητές:

  • Mindaugas Zacharenko, Välinge Innovation Project Manager Έπιπλα
  • Jonas Banestig, Välinge Innovation Senior Key Account Manager Technology Technology
  • Gian Luca Giovanardi, Scm Business Unit Manager Double-end Tenoners Celaschi
  • Davide Romanini, Scm Product Area Manager Double-end Tenoners Celaschi

Για την εγγραφή σας στο wedinar κάντε κλικ εδώ