Προσόψεις κτιρίων Cladding System for Facades

Η ELTOP, πρωτοπόρος στον τομέα των υλικών για προσόψεις κτιρίων, εξειδικεύεται στις προηγμένες λύσεις και σας προσφέρει την πλουσιότερη συλλογή λύσεων για συστήματα πλαγιοκαλύψεων.

Τα προηγμένα συστήματα εξωτερικής επένδυσης υψηλής απόδοσης που είναι κατάλληλα για facade διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα ενός κτιρίου. Οι προσόψεις κτιρίων υποστηρίζουν το έργο του αρχιτέκτονα και τη δύναμη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, διότι καθορίζουν την ταυτότητα και την αισθητική ελκυστικότητα ενός κτιρίου.

Accoya® Cladding

Όταν η αισθητική και η χαμηλή συντήρηση έχουν μεγάλη σημασία, το Accoya® Modified Wood γίνεται η ιδανική επιλογή! Eίναι κατάλληλο για επένδυση όπου οι κλιματικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα έντονες, όπως στη χώρα μας.

Τα ειδικά προφίλ και φινιρίσματα σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την εμφάνιση που θέλετε. Η διαθεσιμότητα σανίδων σε διάφορα φάρδη και πάχη σας επιτρέπουν την απόλυτη δημιουργική ελευθερία. Με βιώσιμες πηγές και χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, το Accoya® είναι ένα από τα λίγα πραγματικά βιώσιμα δομικά υλικά. Τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για έργα που απαιτούν υψηλές προδιαγραφές απόδοσης και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Το Accoya® ως υλικό, εκτός από τη χρήση του σε προσόψεις κτιρίων, έχει εφαρμογή σε πολλά έργα: καταστρώματα (decking), επενδύσεις, παράθυρα, πόρτες, δομικές εφαρμογές κ.α., με εξαιρετικές επιδόσεις.

Accoya Wood