Σημαντικές συνεργασίες της Στασινόπουλος Wood Experts!

Η Μ.Σ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (Στασινόπουλος Wood Experts) αναζητώντας διαρκώς τις βέλτιστες λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, πραγματοποιεί σημαντικές προσθήκες στο χαρτοφυλάκιό της.

Πλέον είναι επίσημος αντιπρόσωπος για τα προϊόντα Lunawood, ενώ επιπρόσθετα διαθέτει και τα  μοναδικά πάνελ Oneskin, γνωστά για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους. Ξεκινώντας με την Oneskin Inspiring Panels, μέλος της Desfo Group, που βρίσκεται στο Πόρτο της Πορτογαλίας, το εργοστάσιο διαθέτει υψηλής απόδοσης γραμμή παραγωγής για λακάρισμα και άλλες μοναδικές τεχνικές επεξεργασίας σανίδων και πάνελ. Τα πάνελ Oneskin διατίθενται στα εξής φινιρίσματα που έχει σε αποκλειστικότητα:

High Gloss

Οι επιφάνειες υψηλής λάμψης έχουν κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά, αυξάνοντας τη σπουδαιότητά τους σε διαφορετικούς τομείς και σημεία εφαρμογής. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα είναι η ποικιλία των επιλογών και η ευελιξία να ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις και τις απαιτήσεις των πελατών, εισάγοντας νέες διακοσμήσεις κι ειδικές κατασκευές για εξειδικευμένα project. Τα πάνελ της Oneskin χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα στην όψη, εφέ καθρέφτη και βάθους καθώς και ομοιογενή εφαρμογή λάκας. Μερικά από τα έξτρα χαρακτηριστικά τους είναι οι μοναδικές μηχανικές και φυσικές ιδιότητες (αντοχή στις γρατζουνιές, αντοχή στην πρόσφυση και στην τριβή, σταθερότητα χρώματος και αντοχή στο φως). Τα προϊόντα έχουν υψηλή αντοχή σε χημικά προϊόντα και ουσίες αλλά και σε ακραίες συνθήκες (ξηρή και υγρή θερμότητα, ατμός και εναλλαγές ζεστού-κρύου).

Super Smooth Touch Matte

Μία από τις τελευταίες τάσεις στο design είναι οι εξαιρετικά ματ επιφάνειες με επίπεδο λάμψης < 5 GU. Αυτό είναι τάση ακόμα και στην βιομηχανία του αυτοκινήτου, μιας και τα premium αυτοκίνητα έχουν πλέον, ματ φινίρισμα. Η Oneskin, μπορεί να προμηθεύσει την αγορά του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης με τις τελευταίας τεχνολογίας ματ επιφάνειες. Όντας η πλέον καινοτόμα εταιρεία, η Oneskin χρησιμοποιεί μοναδική τεχνολογία παραγωγής για σούπερ ματ επιφάνειες, λακαρισμένες με βερνίκια ειδικής παραγωγής και επεξεργασμένα με μοναδικές φυσικές και χημικές διεργασίες. Τα προϊόντα της συνδυάζουν φυσικά και μηχανικά χαρακτηριστικά που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα προϊόν:  αίσθηση ευχάριστη,  φυσική και παράλληλα ανθεκτική σε γρατζουνιές,  τριβή και απαλλαγμένη από δαχτυλιές ενοχλητικές θαμπάδες. Τα πάνελ Soft Touch Super Matte, διατηρούν την αντοχή τους στα διάφορα χημικά προϊόντα και ουσίες, καθώς και σε ακραίες συνθήκες (ξηρή και υγρή θερμότητα, ατμός και εναλλαγές ζεστού-κρύου).

Τα πάνελ Oneskin προορίζονται να εμπνεύσουν τη δημιουργία μοναδικών λύσεων σε έπιπλα και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Τα μοναδικά τους φινιρίσματα “high gloss” και “soft touch super matte”, σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα βασικών χρωμάτων και ειδικά μεταλλικά χρώματα καθώς και αφηρημένα, πέτρινα και ξύλινα φινιρίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν οποιοδήποτε στυλ ή τάση όπως επιθυμούν οι πελάτες μας, είτε πρόκειται για μια μοντέρνα κουζίνα, ένα vintage υπνοδωμάτιο, έναν βιομηχανικό χώρο γραφείου ή ένα πολυτελές λόμπι ξενοδοχείου.

Lunawood

Η Φιλανδική εταιρεία Lunawood είναι πρωτοπόρος στη θερμική τροποποίηση του ξύλου και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά Thermowood®. Το Thermowood είναι διαστατικά σταθερό, ανθεκτικό στη φθορά και χωρίς ρητίνη. Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι η θερμική αγωγιμότητα του Thermowood μειώνεται κατά περίπου 20-25% σε σύγκριση με το μη επεξεργασμένο ξύλο κωνοφόρων. Το Thermowood είναι ένα μη τοξικό φυσικό προϊόν που είναι εύκολο στην επεξεργασία του και στην τοποθέτηση. Η θερμική τροποποίηση του ξύλου έχει ως αποτέλεσμα ένα όμορφο καφέ τόνο, το οποίο, με την πάροδο του χρόνου, αποκτά ένα φυσικό ασημί-γκρι χρώμα,  αν το ξύλο αφεθεί χωρίς επεξεργασία περασμένο μόνο με UV- προστατευτικό λάδι ξύλου.

Η καινοτομία και η αειφορία παίζουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική της Lunawood. Η πρώτη ύλη της Lunawood προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα και πιστοποιημένα σκανδιναβικά δάση και μετατρέπεται σε φυσικά προϊόντα Thermowood. Η πρόταση αξίας μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους τη σύνδεση μεταξύ αστικού περιβάλλοντος και φύσης.

Lunawood – Αγάπη για το δάσος”

Το Lunawood Thermowood είναι μια εξαιρετική επιλογή για προσόψεις. Οι επενδύσεις και τα καλύμματα Thermowood είναι ανθεκτικά με αξιοσημείωτη σταθερότητα σε οποιοδήποτε κλίμα. Είναι επίσης ιδανικό για επένδυση και δάπεδο. Το Thermowood είναι ελαφρύ, εύκολο στην κοπή και εγκατάσταση και δεν υπάρχουν επιβλαβείς εκπομπές από το Lunawood που το καθιστούν καθαρό, ασφαλές και υγιεινό για εσωτερική χρήση.

Το Lunawood Thermowood αποτελεί επίσης την ιδανική επιλογή για καταστρώματα -decking- με καθαρή και κομψή εμφάνιση χωρίς ορατές βίδες. Επιπλέον, είναι ένα ανθεκτικό και ασφαλές υλικό για πολλά είδη κήπων και εξωτερικών κατασκευών: για πέργκολες, διαχωριστικά τοιχώματα, αναρριχητικά φυτά και φράχτες. Παράλληλα με τα παραδοσιακά προϊόντα της Lunawood με λεία επιφάνεια και πλανίσματα, διαθέτει και εξαιρετικό φινίρισμα επιφανειών -premium surface finishing. Οι λεπτές πριονισμένες, λεπτές τραχιές και βουρτσισμένες επιφάνειες προσθέτουν τις επιλογές μιας πιο φυσικής και ζωντανής αίσθησης για τα προφίλ Lunawood Thermowood.