Όλα τα καινούργια προϊόντα στο booth της BLANCO – Macart Θεοδωρίδης!

BORA: Το τέλος του απορροφητήρα!
Το άοσμο μαγείρεμα είναι πλέον πραγματικότητα. Οι εστίες με απορρόφηση της γερμανικής εταιρίας BORA καταργούν τον απορροφητήρα, τραβώντας τις οσμές προς τα κάτω και δίνουν απεριόριστη ελευθερία σχεδιασμού της κουζίνας. Το ολοκαίνουριο σύστημα BORA Pure αποτελεί την τελευταία εξέλιξη έχοντας κορυφαία απόδοση λειτουργίας, πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και εκπληκτική κατακράτηση οσμών και λιπών. Το νέο σύστημα BORA Classic 2.0 προσφέρει την απόλυτη ελευθερία σχεδιασμού, με δυνατότητα επιλογής εστιών επαγωγικών, αερίου και Tepan γκριλ.

Γρανιτένιοι νεροχύτες BLANCO σε απόχρωση & ύφος τσιμέντου
Η BLANCO παρουσιάζει τη νέα σειρά γρανιτένιων νεροχυτών σε απόχρωσή Beton style. Μοναδική έκφραση βιομηχανικού design που ανοίγει νέους ορίζοντες στη σύγχρονη κουζίνα. Κάθε νεροχύτης είναι μοναδικός, σε αισθητική τσιμέντου / τσιμεντοκονίας, διατηρώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα του γρανίτη BLANCO.

Νέα σειρά ανοξείδωτων νεροχυτών BLANCO Lemis
Όλα τα μοντέλα της σειράς BLANCO Lemis χαρακτηρίζονται από ευθείες minimal γραμμές και μεγάλες γούρνες. Τα πολύ λεπτά χείλη βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τον πάγκο και τον καθιστούν προέκταση του νεροχύτη.

Γρανιτένιος υποκαθήμενος νεροχύτης BLANCO Subline 800-U
Το νέο μοντέλο BLANCO Subline 800-U διαθέτει τη μεγαλύτερη γούρνα που υπάρχει σε υποκαθήμενο νεροχύτη και είναι κατάλληλο για 90άρι ντουλάπι εντοιχισμού.

Ανοξείδωτος πάγκος BLANCO Durinox
Ο πολυτελέστερος πάγκος κουζίνας. Η τεχνική κατασκευής βασίζεται στην τεχνολογία της ηλεκτρολυτικής επεξεργασίας. Η επιφάνεια Durinox διαθέτει μεγάλη αντοχή και ξεχωρίζει για την ομοιογένειά της, την έντονα ματ αισθητική και την απαλή αίσθηση στο άγγιγμα.

Επιφάνειες FLORIM stone
Design, αντοχή & πολυτέλεια για εφαρμογές πάγκων και επένδυση επιφανειών. Οι επιφάνειες FLORIM stone αποτελούν την πιο σύγχρονη εξέλιξη του κεραμικού υλικού. Είναι εξαιρετικά κατάλληλες για κατασκευή πάγκων κουζίνας, μπάνιου, κάλυψη κάθετων επιφανειών και δημιουργία ειδικών κατασκευών, στο στυλ και το design που εμπνέεται ο αρχιτέκτονας.