20 χρόνια ΙΝΟΧΑ

Η Ιταλική εταιρεία Inoxa θα λάβει μέρος στην προσεχή έκθεση MEDWOOD 2018, όπου και θα παρουσιάσει εκτεταμένα όλη την νέα collection για τον εξοπλισμό κουζίνας καθώς και την σειρά ELITE η οποία προσφέρει μια διαφορετικότητα στην κουζίνα σας βασιζόμενη στο ιδιαίτερο design που την χαρακτηρίζει.

Η Ιnoxa δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις τάσεις της αγοράς και πάντα προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις  προσφέροντας πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις , σύμφωνα πάντα με τις υψηλές απαιτήσεις και προτιμήσεις των πελατών της. Ειδική αναφορά στο περίπτερό της εταιρείας θα δοθεί στο προϊόν Combi’S 2, (φασόλι) που αποτελεί την εξέλιξη της  προηγούμενης έκδοσης του Combi’S.

Η νέα αυτή εξελιγμένη έκδοση όχι μόνο εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη επιφάνεια χρήσης αλλά επίσης διατηρεί και βελτιώνει όλα τα άλλα πλεονεκτήματά της, όπως η εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση, ομαλή κίνηση και ανεξάρτητα ράφια.

Εκτός από αυτό το προϊόν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και άλλες λύσεις, όπως είναι το Compact, ένας γωνιακός μηχανισμός που επιτρέπει στα καλάθια των γωνιακών ντουλαπιών βάσεως να έχουν πλήρη εξαγωγή (και τα 4 καλάθια) . Ο μηχανισμός Compact διατίθεται και με καλάθια απο την σειρά  Ellite καθώς και με συρμάτινα καλάθια.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την εταιρεία ΙΝΟΧΑ να σας υποδεχθεί στο περίπτερό της προκειμένου να σας  παρουσιάσει την ποικιλία στα φινιρίσματα  καθώς και την προσαρμοστικότητα των προϊόντων της.