3 νέες προτάσεις από την Blum

MERIVOBOX

Το νέο συρτάρι της Blum ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή λειτουργικότητά του, τη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και χρωμάτων και τον minimal σχεδιασμό του. Απλό αλλά και ταυτόχρονα κομψό, το MERIVOBOX εγγυάται αθόρυβη και ομαλή λειτουργία, ενώ η πολυδιάστατη πλατφόρμα του «ξεκλειδώνει» νέες επιλογές.

ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Η τάση της εποχής για σκουρόχρωμες επιφάνειες βρίσκει εφαρμογή πλέον και στα συρτάρια, τους μεντεσέδες και τα συστήματα ανύψωσης της Blum, προσθέτοντας έξτρα κομψότητα σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου.  Το διακριτικό σκούρο φινίρισμα μαύρου όνυχα στους μεντεσέδες δένει αρμονικά με το σκούρο γκρι χρώμα των συρταριών και των συστημάτων ανύψωσης, χαρίζοντας απόλυτη ισορροπία σε κάθε εφαρμογή.

Συστήματα ανύψωσης AVENTOS

Ποικιλία χρωμάτων, διαφορετικοί τρόποι ανοίγματος, πολλαπλές εφαρμογές, τέλεια συγχρονισμένη και εγγυημένη κίνηση και μεγάλη ευκολία τοποθέτησης. Ή πιο απλά, συστήματα ανύψωσης AVENTOS από την Blum. Επιλέξτε ανάμεσα σε φρένο, TIP-ON ή σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης και κάντε την εμπειρία χρήσης των ψηλών ντουλαπιών πιο συναρπαστική από ποτέ!

 

19ο ΧΛΜ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΣΗ ΠΟΥΣΙ ΧΑΤΖΗ 19002 ΠΑΙΑΝΙΑ ATTIKH
T: 2102751311
https://www.blum.com/gr/el/