9η Medwood

Η μεγαλύτερη Medwood σε επισκεψιμότητα με ποιοτικό κοινό,  πανηγυρική ατμόσφαιρα και εκπληκτικές παρουσίες

Η 9η Medwood ξεπέρασε για ακόμη μια χρονιά τις προσδοκίες και τα υψηλά standards που θέτει άλλωστε σε κάθε της διοργάνωση. Με έκταση μεγαλύτερη από 15.000τ.μ. και περισσότερους από 9.000 επισκέπτες αποτέλεσε για ακόμη μια φορά, την κορυφαία εμπορική έκθεση στον κλάδο του ξύλου, των υλικών, των επιφανειών και των εφαρμογών που αφορούν στη δόμηση.

Η παρουσία κορυφαίων διεθνών brands είτε απευθείας είτε μέσω αντιπροσώπων κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών που προσήλθαν προκειμένου να δουν τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα των εκθετών της Medwood, να έρθουν σε επαφή μαζί τους, να συνομιλήσουν, να κάνουν τις παραγγελίες τους και να κλείσουν επικερδής συμφωνίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά κατά την διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, διοργανώθηκαν με επιτυχία ενημερωτικά σεμινάρια (Medwood Talks) για τις ξύλινες κατασκευές, τα κουφώματα όπως και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις για θέματα που αφορούν τονκλάδο.

Η 9η διοργάνωση αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών επαγγελματιών της βιομηχανίας του ξύλου και του επίπλου, αλλά προσέλκυσε και ένα ευρύ φάσμα από διάφορους νευραλγικούς χώρους όπως της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και του developing δίνοντας προστιθέμενη αξία στις εμπορικές συναλλαγές που επισυνάφθηκαν.

Δυναμική παρουσία είχαν και οι εκτός Ελλάδος επισκέπτες από Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία,  Ελβετία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Πολωνία & Κίνα.