Τα προϊόντα φινιρίσματος και φροντίδας της LOBA είναι πλέον εγκεκριμένα από τη FIBA

Η έγκριση της FIBA αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως σήμα κατατεθέν της ποιότητας. Το βερνίκια δαπέδου υψηλής απόδοσης της LOBA, LOBADUR 2K Supra A.T. και 2K UltraSport και τα premium προϊόντα LOBACARE CareCleaner και SportCare φέρουν τώρα αυτό το σήμα με υπερηφάνεια.

Αυτά τα τέσσερα κορυφαία προϊόντα με βάση το νερό από την LOBA πληρούν τα υψηλά πρότυπα της FIBA ​​(Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και είναι πλέον επίσημα αναγνωρισμένα ως εξοπλισμός μπάσκετ. Το LOBADUR 2K Supra A.T σε σατινέ και το LOBADUR 2K UltraSport σε extramatt αναφέρονται τώρα στον Εγκεκριμένο Οδηγό Εξοπλισμού της FIBA, παράλληλα με τα LOBACARE CareCleaner και SportCare.

Και τα τέσσερα αυτά τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας έχουν εγκριθεί για τα επίπεδα διοργανώσεων 1 και 2, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους αγώνων έως τις διοργανώσεις της FIBA ​​ μεταξύ εθνικών ομάδων και διοργανώσεις μεταξύ κλαμπ, καθώς και επαγγελματικούς αγώνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το LOBADUR 2K Supra A.T. είναι ένα βερνίκι πολυουρεθάνης νερού ενισχυμένο με κεραμικό που ονομάστηκε Προϊόν LOBA της Χρονιάς για το 2021. Είναι το πιο ανθεκτικό βερνίκι με βάση το νερό στις γρατζουνιές στην αγορά. Το 2K Supra A.T. παρέχει μακροχρόνια προστασία με πολύ καλές ιδιότητες πλήρωσης και εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειες παραμένουν εξαιρετικά στιβαρές και ανθεκτικές με εξαιρετική αντοχή στις χημικές ουσίες, την τριβή και την φθορά. Επιπλέον, η βελτιστοποιημένη φόρμουλα του 2K Supra A.T. έχει εκπληκτικές ιδιότητες ροής και ωρίμανσης και είναι έτοιμο για χρήση μετά από μόλις 12 ώρες. Αυτό το πολύπλευρο βερνίκι επιτυγχάνει επίσης όλα τα στάνταρ όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αφού έχει τοποθετηθεί στην κατηγορία EMICODE® EC1 για τις πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων. Με συντελεστή τριβής> 0.5, πληροί επίσης το πρότυπο DIN 18032 για αθλητικές επιφάνειες.

Το βερνίκι πολυουρεθάνης νερού, LOBADUR 2K UltraSport είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα σημάδια της φθοράς, της τριβής, και των χημικών, καθιστώντας το προφανή επιλογή για βαριάς χρήσης δάπεδα. Μια άλλη ιδιότητα που ξεχωρίζει αυτό το ελαστικό βερνίκι ως το ιδανικό προϊόν για γυμναστήρια και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων είναι η ανώτερη αντοχή του στα σημάδια από τακούνια και τα αποτυπώματα παπουτσιών. Είναι ιδανικό για παρκέ, Linoleum και βινυλικά δάπεδα. Το 2K UltraSport είναι εντυπωσιακά απλό και ασφαλές στη χρήση και πληροί εύκολα τον συντελεστή τριβής που καθορίζεται από τα DIN 18032 και EN 14904, τα γερμανικά και ευρωπαϊκά πρότυπα για αθλητικές επιφάνειες.

Το υγρό καθαρισμού CareCleaner με βάση το νερό και ο παράγοντας διασποράς SportCare από την οικογένεια προϊόντων LOBACARE είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση αθλητικών επιφανειών. Το CareCleaner έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δαπέδων με βερνίκι και πληροί το Γερμανικό πρότυπο DIN 18032 για αθλητικές επιφάνειες. Αυτό το συμπυκνωμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό με το χέρι ή με μηχανές. Χρειάζεται λίγο για να κάνει μια ορατή διαφορά. Χάρη στο CareCleaner, τα περιβαλλοντικά επιβλαβή καθαριστικά αποτελούν πλέον παρελθόν.

Το SportCare διατηρεί στο μέγιστο τις σπορ επιφάνειες σε όψη και λειτουργία, δίνει στο τελικό φινίρισμα μακροχρόνια προστασία από τη φθορά και επαναφέρει τη γυαλάδα στα φθαρμένα και καταπονημένα δάπεδα. Αποτρέπει επίσης αποτελεσματικά τον αποχρωματισμό και καθιστά τις επιφάνειες επιπλέον αντιολισθητικές. Πληροί άνετα το DIN 18032 και το EN 14904, τα Γερμανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα για αθλητικές επιφάνειες.

Τα ελίτ αθλήματα χρειάζονται ελίτ επιφάνειες – επιλέξτε LOBA, τώρα πιστοποιημένο από FIBA!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.loba.de/en και www.fiba.basketball

Προφίλ εταιρείας LOBA

Με έδρα το Ditzingen κοντά στη Στουτγάρδη, η LOBA ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 100 χρόνια. Η βασική της δραστηριότητα είναι ο σχεδιασμός, το φινίρισμα και η συντήρηση του ξύλινου δαπέδου. Διαθέτει επίσης εμπειρία και εξειδίκευση στις ελαστικές και τσιμεντένιες επικαλύψεις δαπέδων. Με θυγατρικές στη Βραζιλία και την Κίνα καθώς και κοινοπραξίες με τη Wakol στην Πολωνία και τη Βόρεια Αμερική, ο Όμιλος LOBA απασχολεί σήμερα περίπου 130 άτομα, εκ των οποίων τα 100 εργάζονται στον τόπο του στο Ditzingen. Από το 1922, η LOBA έχει δημιουργήσει το επιτυχημένο Brand name της σε περισσότερες από 60 χώρες, επιδιώκοντας την τεχνική αριστεία, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την αταλάντευτη αφοσίωση στους πελάτες της. LOBA On Top!