Μεγάλη η προϊόντική γκάμα της ARKOPA

Η ARKOPA εδρεύει στην Τουρκία, στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη Kayseri και προμηθεύει  εξαρτήματα επίπλων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001-2015.

Η ARKOPA παράγει εξαρτήματα επίπλων φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μηχανημάτων, από  εξειδικευμένη ομάδα λαμβάνοντας υπόψη τα σωστά επίπεδα τιμών για τις σωστές ιδιότητες. Παράλληλα δημιουργεί διαφορετικές λύσεις μέσα από την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, για τυποποιημένο και εξειδικευμένο σχεδιασμό επίπλων, όπου το MDF, η μοριοσανίδα, το κόντρα πλακέ, το μασίφ ξύλο μορφοποιούνται και τυλίγονται, επικαλύπτονται με διακοσμητικά υλικά όπως PVC, Laminate, φυσικό καπλαμά και φινίρισμα. Η γκάμα προϊόντων αποτελείται από όλα τα είδη τυποποιημένων ή ειδικών εξαρτημάτων επίπλων, όπως προφίλ, πάνελ, πόρτες ντουλαπιών κουζίνας, συρτάρια, γείσα, περβάζια και πάνελ τοίχου.

Η ARKOPA συνεχίζει να αναπτύσσεται και να βελτιώνει την παραγωγικότητά της με εγκαταστάσεις και εξοπλισμό παγκόσμιας κλάσης για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων για τις νέες τάσεις της βιομηχανίας επίπλων, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμοσμένων πάνελ ULTRA HIGH GLOSS, αλλά και ότι αφορά τις πόρτες και τα προσαρμοσμένα μοντέλα μορφοποιημένου προφίλ.

Η εταιρεία Αφοί Μαριόγλου ΑΒΕΕ διανέμει στην ελληνική αγορά τα ακρυλικά πάνελ MDF  με PVC –PET της εταιρείας ΑRKOPA, στην διάσταση: 2.800 Χ 1.220 Χ 18 mm.